NAŠLI MU PIŠTOLJ

Srbi uhitili moćnog makedonskog obavještajca

 cc

Bivši šef makedonske kontraobavještajne službe Sašo Mijalkov uhićen je u četvrtak na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu jer je u njegovoj ručnoj prtljazi pronađen pištolj, javlja srpski Alo! .

Najčudnije od svega bilo je to što je oružje bilo u avionu na letu od Skoplja do Zagreba, ali je pronađeno tek kada je avion sletio na Aerodrom 'Nikola Tesla' prilikom kontrole putnika.

- Čovjek je bio prilično miran, nije pravio probleme kada mu je pronađeno oružje. Pravdao se da je zaboravio da ga ostavi i da ga na aerodromu u Skoplju nisu ni kontrolirali, što je svima bilo čudno. A iznenađenje je tek uslijedilo kada je otkriveno da je naoružani muškarac zapravo Sašo Mijalkov, dojučerašnji šef makedonske kontraobavještajne službe - kazao je izvor za Alo.rs i dodao da je riječ o čovjeku kojeg se smatra najmoćnijom figurom u Makedoniji.

Mijalkov je pod pritiskom prije nekoliko mjeseci podnio ostavku, nakon terorističkog napada u Kumanovu. Mediji ga nerijetko povezuju s određenim ljudima iz podzemlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:44