SJEDNICA UN-A

ŠTO JE SRPSKI MINISTAR ŠAPNUO TRUMPU? Kruže teorije, oglasio se i sam Dačić, a posebno će vas iznenaditi što je američki predsjednik upitao njega

 
 youtube screenshot

Brojni srbijanski mediji u utorak objavljuju fotografiju na kojoj se vidi kako srbijanski šef diplomacije Ivica Dačić na zasjedanju Glavne skupštine UN-a u New Yorku nešto povjerljivo razgovara s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom.

Beogradski tabloidi o tom susretu imaju razne teorije pa 'Alo' čak tvrdi kako je Trump, ugledavši Dačića, tražio da mu ovaj priđe i da su čak razmijenili brojeve telefona.

Ovo je navodno, piše ovaj beogradski tabloid, začudilo Trumpove suradnike, američki predsjednik ih je navodno umirio rekavši kako je Dačić njegov 'stari drug'.

Kurir o ovom susretu piše kako je Dačić naprosto 'zaskočio' Trumpa kako bi do njega došao prije nego li Aleksandar Vučić.

O svemu se konačno oglasio i Dačić te otkrio što je rekao Trumpu za njihova razgovora. Kaže da mu je pokazao naslovne strane srbijanskih medija kada je bio izabran za predsjednika SAD iz kojih se vidi da su Srbi navijali za njega.

Trump je, kako kaže, pozitivno reagirao te ga je upitao igra li još Ana Ivanović tenis.

Podsjetimo, ovo nije bio prvi suret Trumpa i Dačića. Dok Trump još nije bio predsjednik SAD-a njegova kompanija bila je zainteresirana za gradnju hotela u Beogradu, na mjestu u bombardiranju oštećenog Generalštaba JNA te su tada uspostavili kontakte.

Dačić je svojevremeno otkrio i jedan intimni detalj koji se dogodio prilikom njihova susreta, otkrivši kako se Trumpu neobično sviđa srbijanska tenisačica Ana Ivanović i da se kod njega raspitivao o njoj, a očito mu je pala napamet i prilikom novog susreta sa srbijanskim šefom diplomacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:19