TRAGEDIJA

SRUŠIO SE ZRAKOPLOV PAKISTAN AIRLINESA! Putnički zrakoplov sa 47 putnika se zabio u brdo, od letjelice nije ostalo ništa: 'Tijela su neprepoznatljiva'

 CC

Zrakoplov Pakistan Airlinesa srušio se u ponedjeljak na sjeveru zemlje. U zrakoplovu je bilo 47 putnika i članova posade.

Zasada o padu zrakoplova izvještavaju samo mediji, dok je službena verzija priča da je 'nestao s radara'..

- Zrakoplov na letu PK-661 izgubio je kontakt s kontrolnim tornjem na putu iz Chitrala za Islamabad - priopćenje je iz aviokompanije koja je i ranije bila optuživana da ništa ne radi na sigurnosti posade i putnika.

Policijski načelnik pokrajine Khyber-Pakhtunkhwa u telefonskom razgovoru za Reuters je kazao da se zrakoplov srušio na području te pokrajine, blizu grada Haveliana. Rekao je i da su na mjesto nesreće poslane spasilačke ekipe.

Također, šef policije je rekao da je teško za očekivati da je netko preživio pad. Ubrzo su na Twitter počele pristizati fotografije s mjesta nesreće i one potvrđuju riječi policajca. Avion se zabio u brdo i gotovo ništa nije ostalo od njega.

Taj Muhammad Khan, predstavnik Vlade u Havelian za Reuters je rekao da su izgleda da će naći nekoga preživjelog ravni nuli.

- Sva tijela su toliko izgorjela da su neprepoznatljiva. Avion je pao u brdovitom području, a imamo informaciju da je gorio i prije nego što je udario u brdo...

Među putnicima je bila i pakistanska TV zvijezda Junaid Jamshed. On je bio glumac, pjevač i TV voditelj koji je na Facebooku ima oko 2,8 milijuna fanova, a nalazi se na listi 500 najutjecajnijih muslimana na svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:13