OTKRIO GA ŠETAČ U ŠUMI

Stravičan slučaj u Beču: Pronađeno tijelo nestalog Srbina, ubojica ga isjekao na komade!

Austrijska policija identificirala je tijelo muškarca, koje je pronađeno u bečkoj šumi u četvrtak u blizini mjesta Gablitz, a radi se o srpskom državljaninu Milenku M.
 Drago Sopta / CROPIX

Austrijska policija identificirala je tijelo muškarca, koje je pronađeno u bečkoj šumi u četvrtak u blizini mjesta Gablitz, a radi se o srpskom državljaninu Milenku M. (57), piše srpski Blic .

Kako je priopćeno, muškarac je bio isječen na komade.

Podsjetimo, jedan šetač u četvrtak je u šumi naišao na paket, u kojem se nalazio trup čovjeka.

Obdukcija je pokazala da su muškarcu odsječene obje noge, i da je umro zbog teških udaraca u glavu.

Milenkom M. je živio u sedmom bečkom okrugu, a njegov nestanak prijavila je supruga 30. ožujka ove godine, priopćila je policija.

Prema novim saznanjima, on je suprugu ujutro odvezao na posao, a potom je, prema iskazu udovice, kod kuće uklonio pokvarenu perilicu rublja, jer je nova trebala stići iz dućana.

Prilikom povratka s posla, oko 17.30, supruga je pronašla obavijest službe za dostavu perilice ispred stana, prema kojoj su pokušali oko 13.20 sati dostaviti novi uređaj, ali nitko nije otvorio vrata.

Također, njen suprug nije došao niti na jedan zakazani sastanak s prijateljem, prenose austrijski mediji.

Oko 21.30 žena je odlučila prijaviti nestanak supruga policiji. U četvrtak pronađeni leš identificiran je na osnovu otisaka prstiju, a supruga je prepoznala i osobne stvari pronađene kod trupla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:21