IZDALO GA SRCE

STUDENT UGLEDNOG SVEUČILIŠTA PRONAĐEN MRTAV U ALPAMA Došli su na skijanje u Val Thorens, policija ga iduće jutro pronašla beživotnog u apartmanu

 Facebook

Mladi skijaš pronađen je mrtav prve večeri nakon što su studenti Oxforda i Cambridgea otputovali u francuske Alpe na skijanje.

Matt Smith (22) te je večeri bio na tulumu gdje je alkohol tekao u potocima, a policija ga je pronašla beživotnog u apartmanu u odmaralištu Val Thorens u nedjelju ujutro.

Naime, njegovi prijatelji pozvali su hitnu nakon što ga nisu mogli reanimirati, no ni oni nisu mogli spasiti mladića koji je umro od srčanog udara.

Daljnja istraga otkrila je kako je Smihta i nekoliko prijatelja na tulum odvezao trener te da su odmah počeli piti.

Smith je bio na trećoj godini povijesti na St John's koledžu, a osim toga, radio je u firmi koja se organizira skijaška putovanja.

Policija je izvijestila kako će ovog tjedna biti provedena obdukcija, a tragediju još uvijek istražuju.

Takozvani 'Varsity Trip' u Alpe poznat je kao jedan od najvećih događaja u kalendaru oba sveučilišta - putovanje je opisano kao najveći skijaški party na svijetu na kojemu se skija čitav dan i tulumari cijelu noć. Na to putovanje godišnje ide više od 3000 mladih.

Mnogi Smithovi prijatelji na Facebooku su mu odali počast. Glenn Tamkin objavio je fotografiju i napisao: 'Ono u čemu smo nekoć uživali nitko nam ne može oduzet - volim te puno čovječe, počivaj u miru.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:56