MONSTRUM IZ MIAMIJA

U tijelu kanibala pronađena samo marihuana: Djevojka misli da je bila riječ o 'nečem nadnaravnom'

 AP Photo/Miami-Dade Police Dept.

MIAMI - Policija je dobila i službeni toksikološki nalaz Rudya Eugenea (31), muškarca koji je brutalno napao beskućnika Ronalda Poppa u Miamiju u svibnju, kada mu je odgrizao nos i pola lica.

Iako su neki mediji pisali kako je kanibal bio na LSD-u ili na ‘solima za kupanje’, toksikološki nalaz nije našao prisustvo nikakve druge znane supstance u njegovom tijelu osim marihuane.

- Unutar ograničenja trenutne tehnologije dostupne laboratorijima, jedina supstanca pronađena u tijelu Rudya Eugenea bila je marihuana, glasi priopćenje medicinskih vještaka u Miamiju.

Eugeneova obitelj rekla je za AP da nije bio nasilan, nije pio alkohol i nije koristio droge osim marihuane.

- Ne postoji jasan odgovor, rekao je Eugeneov mlađi brat Marckenson Charles.

- Svi koji su ga poznavali znaju da to nije bila osoba koju smo mi znali. Štogod ga je potaklo na takav čin, ne postoji odgovor na pitanje zašto, rekao je.

Prema Dr. Bruceu Goldbergeru, šefu toksikologije na Sveučilištu u Miamiju, medicinski vještaci mogli bi imati problema održati korak s proizvodnjom novih sintetskih droga.

- Postoje mnoge sintetske droge za koje trenutno ne posjedujemo metodologiju kojom bi mogli testirati njihovo prisustvo u organizmu, i to nije krivica toksikološkog laboratorija, rekao je Goldberger.

Eugeneova djevojka Rikkia Cross i dalje je uvjerena da je napad posljedica nadnaravnih utjecaja.

- Netko mu je nešto učinio, netko je stavio nekakav urok na njega. Sigurna sam da to nije bio Rudy, rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:42