RAZVRAT U ŠKOLI

UČITELJICA SE SEKSALA S UČENICIMA PA IH OCJENJIVALA PREMA UMIJEĆU U KREVETU Mobitel joj je bio pun 'prljavih' poruka, nije se ni trudila sakriti ih

 FACEBOOK

U školi Santa Fe Independent School District zaposlila se nakon što je diplomirala na sveučilištu Houston-Clear Lake, a sad je dobila otkaz jer se u posljednjih godinu dana seksala s učenicima.

Protiv 25-godišnje Kelsey Leigh Gutierrez podignuli su tri optužnice zbog neprimjerena ponašanja, a sudac joj je odredio i jamčevinu od 320.000 kuna. Nakon što ju je platila, učiteljicu su pustili iz pritvora.

FACEBOOK

Prosvjetna radnica s 18-godišnjim učenikom prvi put 'spetljala' se na parkiralištu ispred učeničkoga doma. Odvela ga je u svoj auto, gdje su se ljubili i bili intimni na stražnjem sjedalu vozila. Tinejdžera je poslije posjećivala i u njegovoj učeničkoj sobi, kažu iz policiije.

'U njihovim mobitelima pronašli smo poruke u kojima su se dogovarali oko mjesta i vremena susreta. Nisu se ni potrudili sakriti dokaze', rekli su istražitelji.

Ono što ih je najviše šokiralo jest činjenica da je Kelsey učenicima s kojima se seksala poslije u školi davala ocjene temeljene isključivo na njihovu umijeću u krevetu.

Gutierrez se i s drugim učenikom seksala u autu i njegovoj sobi, a povremeno bi se, potvrdila je policiji, odvezli i dalje od škole, primjerice do parkirališta na benzinskoj crpki.

Uprava škole u ponedjeljak je poslala pisma roditeljima svih učenika kojima je Kelsey predavala engleski jezik, pozivajući ih da im se jave ukoliko imaju bilo kakve nove kompromitirajuće informacije o njihovoj djelatnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 05:32