EGIPAT

VIDEO: DIRNULA U SVETINJU Uglednoj pjevačici zabranili nastupe jer se 'rugala' rijeci Nil, evo koja ju je to izjava koštala nastavka karijere

 
 Profimedia / Facebook

Egipatska glazbena unija zabranila je nastupe pjevačici Sherine Abdel Wahab u cijeloj zemlji jer se "rugala" rijeci Nil. Naime, Sherine je na jednom koncertu (što je snimljeno kamerom!) publika zvala da pjeva pjesmu "Jeste li ikada pili s Nila", na što je ona odgovorila "od pijenja s Nila dobila bih šistosomiju", misleći pritom na bolest koju uzrokuju parazitski crvi koji žive u vodi u tropskim i suptropskim krajevima. Svojim fanovima je potom savjetovala da umjesto toga "piju vodu Evian".

Glazbeni sindikat Egipta u utorak je objavio da su pogledali videosnimku i odlučili suspendirati 37-godišnju pjevačicu zbog navodnog "neopravdanog ruganja našem dragom Egiptu". Sindikalci su pokrenuli istragu i Sherine Abdel Wahab neće dobiti potrebne dozvole dok ne bude ispitana.

Ona je potom objavila priopćenje u kojem se ispričava zbog "glupe šale" na koncertu koji se održao u emiratu Sharjah prije više od godinu dana.

"Moja voljena zemljo Egipte i sinovi moje zemlje, ispričavam vam se svim srcem za bilo kakvu bol prouzročenu bilo kome od vas", dodala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:34