BRUTALNA OSVETA

VIDEO: Džihadistu bomba zakazala, a onda je pao u ruke bijesne rulje i policije

 youtube screenshot

Brojni vjernici okupljeni na misi u gradu Medan samo su čudom preživjeli nakon što je 18-godišnji džihadist upao na oltar sa samoubilačkim prslukom. Srećom, do eksplozije nije došlo i masakr je spriječen.

Svećenik je u glavnom gradu pokrajine Sjeverna Sumatra služio misu kada je do oltara dotrčao 18-godišnji mladić i svima jasno pokazao da na sebi ima samoubilački prsluk. Međutim, kada je htio aktivirati eksploziv, sistem je zakazao i svi u crkvi mogli su odahnuti.

Vidjevši da od masakra neće biti ništa, džihadist je izvadio sjekiru i nasrnuo na svećenika. Srećom, i tu je uspio zakazati, te je svećenik završio samo s lakšom ozljedom lijeve ruke.

Dva neuspjela pokušaja dala su vremena okupljenom mnoštvu da se zaleti na džihadista i zadrži ga do dolaska policije.

- Pravio se da je vjernik i upao u crkvu. Imao je neki eksploziv sličan petardi, ali srećom, ta 'petarda' je samo izgorjela - rekao je šef lokalne policije Nur Fallah dodavši da je mladić sa sobom imao i komadić papira na kojem su bili nacrtani simboli tzv. Islamske države.

Snimka lokalne televizije također odaje da se 18-godišnji terorist nije najbolje proveo u društvu mještana i policije. Lice mu je bilo potpuno izobličeno i krvavo...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 00:52