SNIMILE JE NADZORNE KAMERE

VIDEO: KAKVA LUĐAKINJA Dečka milijunaša optužila za zlostavljanje, a onda se pojavila snimka...

 Screenshot/YouTube

Odvjetnici biznismena s Floride u pravnoj bitki s njegovom bivšom zaručnicom objavili su video snimku nadzornih kamera koja prikazuje ženu kako u izljevu bijesa sama sebe udara.

Mary Hunt (29) prethodno je optužila milijunaša Scotta Mitchella (45) za psihičko i fizičko zlostavljanje i novinarima kazala da je on krivac za crnu modricu ispod njenog oka.

No, Mitchellov odvjetnički tim objavio je snimku iz njhovog doma na kojoj se vidi Hunt kako sjedi na krevetu i urla, a onda se nekoliko puta udara po licu i glavi.

- Sada je objašnjenje za modricu pod okom puno drugačije. Nema dokaza da je moj klijent tukao suprugu. Video prikazuje da je samu sebe udarala po licu i glavi, a ne da ju je Scott napao - kazao je Mitchellov odvjetnik Todd Foster za Fox 13.

Inače, Mitchell, izvršni direktor kompanije Simply Organic Beauty koja se bavi kozmetičkim proizvodima, tuži 29-godišnju Hunt i njezine roditelje tvrdeći da mu je ukrala više od dva milijuna dolara vrijedan nakit nakon što su prošlog ljeta prekinuli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:40