HOROR U MEKSIKU

VIDEO: NAJMANJE ČETVERO MRTVIH U PUCNJAVI U NOĆNOM KLUBU 'Doslovno dva metra od nas su počeli pucati... svi su pokušali istrčati na plažu'

 Screenshot / YouTube

Najmanje četvero ljudi je ubijeno jučer navečer u pucnjavi u klubu Blue Parrot u meksičkom turističkom naselju Playa Del Carmen, južno od Cancuna.

Škotski DJ Jackmaster na twitteru je objavio kako je netko ušao u klub na zadnjem danu BPM Festivala i otvorio vatru po gostima. Ubijeno je četvero do petero ljudi, a mnogu drugi su ranjeni.

Odvojena pucnjava navodno se dogodila u klubu The Jungle.

- Bili smo u Blue Parrot klubu i doslovno dva metra od nas su počeli pucati, rekao je svjedok George de Menezes za britanski Independent.

- Nitko ih nije ozbiljno shvatio, no ja sam odmah znao da je pištolj i bacio se na pod, onda su se i drugi bacili. Muzika je prestala, a potom i pucnjava, pa smo se ustali i jedan čovjek je ležao na podu i izgledao je mrtav, a drugi je bio ustrijeljen no pokušavao je ostati na nogama, rekao je.

- Svi su pokušali istrčati na plažu iz kluba, no odjednom smo čuli još jedan pucanj i opet su se svi bacili na pod, a pucnjava se nastavila, rekao je de Menezes.

Festival BPM traje već 10 godina, i privlači veliki broj stranih turista, pogotovo iz Ujedinjenog Kraljevstva i SAD-a.

Lokalni mediji tvrde kako je pucnjava povezana s narko-kartelima, no službenih izvještaja još nema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:57