STROGO I PRAVEDNO

VIDEO: Pijana autom ubila oca petero djece, a njezina majka u sudnici se kreveljila ožalošćenoj obitelji... Sutkinja poludila: 'Ideš i ti u zatvor!'

Majka vozačice koja je u pijanom stanju skrivila prometnu nesreću i usmrtila muškarca, izbačena je iz sudnice i osuđena na 93 dana zatvora zbog smijanja i ruganja obitelji žrtve za vrijeme suđenja, prenosi Daily Mail.

U trenutku kad je 25-godišnja Amanda Kosal iščekivala izricanje presude za smrt Jeromea Zirkera, oca petero djece, njezina je obitelj potpuno neprimjerenim ponašanjem zgrozila prisutne, a sutkinju Qianu Lillard navela da majku osumnjičene i muškarca u njezinom društvu izbaci iz sudnice.

Njihov smijeh i ruganje započeli su u emotivnom trenutku u kojemu je sestra žrtve čitala izjavu u ime djece stradalog muškarca.

Video iz sudnice u Detroitu prikazuje scenu u kojoj sutkinja gubi strpljenje i izbacuje Donnu Kosal i njezinog partnera iz sudnice te nekoliko trenutaka kasnije poziva Donnu u sudnicu kako bi joj izrekla zatvorsku kaznu u trajanju od 93 dana zbog nepoštivanja suda.

Idućeg dana Donna se vratila pred sutkinju, moleći za oprost i izražavajući žaljenje zbog neprimjerenog ponašanja, a opravdavajući se stresom zbog osude koju je njezina kći očekivala. No, sutkinja je bila neumoljiva.

- Ono što morate razumjeti je da, iako vam je teško gledati kako vaše dijete odlazi u zatvor, morate biti svjesni osjećaja obitelji čije je dijete umrlo krivnjom vaše kćeri – zaključila je sutkinja Lillard.

Donnina kći Amanda Kosal proglašena je krivom za smrt 31-godišnjeg Jeromea Zirkera i prouzročenje teških ozljeda njegove zaručnice Britanny Johnson te osuđena na zatvorsku kaznu u trajanju od 3 do 15 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:33