REŠETAO KUĆE I AUTE

VIDEO: POLICIJA UHITILA SNAJPERISTA IZ PETROVARADINA 'Susjedima je bio sumnjiv, nisu ga ranije viđali'

Susjedima je postao sumnjiv zato što ga ranije nisu viđali često, a jučer je pet-šest puta prošao pored policije. Jedan od susjeda ga je prijavio'
 YouTube

SUBOTICA - Srbijanska policija u petak je uhitila 30-godišnjeg muškarca u Petrovaradinu koji se sumnjiči da je za osam dana automatskom puškom izrešetao pet kuća i dva automobila u tome mjestu, nadomak Novoga Sada, javio je list "Blic".

Pod naslovom "Uhićenje snajperista" novina je objavila kako policija pretresa kuću osobe za koju se sumnja da je noćima pucao po kućama susjeda, zbog čega su građani toga mjesta izbjegavali stajati blizu prozora.

Uplašeni mještani kažu da su se napadi događali isključivo po mraku, nekada oko 23 sata, oko dva noću, ali i u 21 sat navečer.

"Bojimo se izići van, sklanjamo se od prozora. Ne znamo hoće li navečer meta biti moja ili kuća mog susjeda", rekla je jedna od mještanki Krajiške ulice u Petrovaradinu.

Njezinoj sugrađanki metak se zabio u televizor u dnevnoj sobi.

Iako su meci u više navrata završavali u sobama kuća, nitko nije ozlijeđen.

Danonoćne ophodnje i pojačana nazočnost policije rezultirale su uhićenjem Miloša M., starog 30 godina, čija se kuća nalazi u blizini pogođenih obiteljskih objekata, prenosi "Blic".

"Susjedima je postao sumnjiv zato što ga ranije nisu viđali često, a jučer je pet-šest puta prošao pored policije. Jedan od susjeda ga je prijavio", naveo je izvor tog lista.

Čeka se službena potvrda policije da je uhićena osoba "snajperist iz Petrovaradina".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:14