UŽAS U RUSKOM KRASNODARU

VIDEO: RAZOTKRILE IH GROZOMORNE SNIMKE NA MOBITELU Mladi par priznanjem zaprepastio svijet: 'Ubili smo, raskomadali i pojeli 30 ljudi'

 
 Screenshot / YouTube

Ruska se policija suočila s jednim od najgorih slučajeva ubojstava i kanibalizma u povijesti. Jezivi događaji odigrali su se u gradu Krasnodaru, a uhićen je 35-godišnji muškarac na čijem su mobitelu pronađene fotografije raskomadanih tijela, i njegova žena, objavili su ruski mediji u ponedjeljak.

Kako piše BBC, Dmitrij Bakšejev (35) i supruga Natalija priznali su najmanje 30 ubojstava, a privedeni su nakon što su u dvorištu kuće pronađeni zakopani komadi tijela. Policija je također potvrdila da meso i drugu hranu pronađenu u njihovoj kući testira na ljudski DNK.

Iskopani dijelovi tijela navodno pripadaju 35-godišnjoj ženi, a njezine osobne stvari pronađene su zatvorene u vrećici, također zakopane. Na fotografijama u mobitelu Bakšejev je navodno pozirao s dijelovima tijela u ustima. Uhićenje muškarca potvrdio je i ruski ministar unutarnjih poslova.

Russia Today objavio je snimku na kojoj policija pretražuje dom devijantnog para. Brojni dijelovi tijela pronađeni su u kući, neki od njih čuvani u tekućini u staklenkama. Razvijene fotografije pronađene u kući kao i one s mobitela ukazuju da je par možda ubijao puna dva desetljeća, što bi značilo da su u kanibalski pohod krenuli još kao tinejdžeri. Jedna fotografija datira iz 28. prosinca 1999., a prikazuje odsječenu ljudsku glavu serviranu na pladnju.

Policija je potvrdila da oboje ostaju u pritvoru dok se ne završi istraga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:03