ISTINSKI HOROR

VIDEO: RODITELJI GA 20 GODINA DRŽALI U PODRUMU ZAVEZANOG ZA KREVET Nestao je kada je imao 16, živio je u mraku, u sobi prekrivenoj ljudskim izmetom

Brazilska policija pronašla je 36-godišnjeg muškarca zavezanog za krevet u podrumu kuće njegovog oca i maćehe. Armando de Andrade nestao je prije 20 godina dok je bio 16-godišnjak, a pronađen je potpuno zapušten, pothranjen, u sobi bez svjetla prekrivenoj ljudskim izmetom.

Policija ga je pronašla slučajno dok su pretraživali kuće u potrazi za članovima bandi. Kada su ga oslobodili, de Andrade je bio toliko traumatiziran da nije bio u stanju ni govoriti, samo je mogao klimati ili mahati glavom.

Detektivi u Sao Paolu, koji istražuju njegov slučaj, vjeruju da je živio puna dva desetljeća u zatočeništvu.

- Kad smo ga pronašli, izveli smo ga vani i nije nam ništa rekao. Nismo znali je li uplašen ili nadrogiran, rekao je šef policije Celso Marchiori.

- Nije mogao prepoznati da smo policajci. Pozvali smo Hitnu pomoć i odveli su ga ravno u bolnicu, kazao je.

Susjedi ga pamte kao sasvim normalnog 16-godišnjaka koji je volio voziti se na skateboardu i svirati gitaru, no jednog dana je nestao. Njegova obitelj tvrdila je da se preselio na sjever Brazila i da 'mu ide dobro u životu', da je zaposlen, da je zasnovao obitelj.

Roditelji poriču te optužbe. Njegov otac Amancio de Andrade tvrdi kako je Armando napustio rodni dom s 18 godina, te da se vratio prošli tjedan i molio obitelj da ga zaključaju u sobu kako bi mu pomogli s odvikavanjem od droge.

Istraga je u tijeku, a Amancio i njegova supruga za sad još nisu uhićeni. No morali su pobjeći iz svog stana nakon što su ih bijesni susjedi počeli napadati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:48