SUSJEDI U STRAHU

VIDEO Silovao ju pa joj smijući se rekao: 'Upravo si dobila HIV!' Policija za informaciju nudi 10 tisuća dolara

 YouTube

Djevojku (24) iz Philadelphije prijatelj je 29. kolovoza ostavio na autobusnoj stanici, a ona je krenula prema svom domu. U tom trenutku s leđa joj je prišao napadač i počeo je udarati te ju otjerao u malu ulicu gdje ju je silovao javila je tamošnja policija nakon što je objavila je snimku osumnjičenog snimljenu prije napada.

Silovatelj je nekoliko sati vrijeđao svoju žrtvu, tukao je i davio. 'Ha-ha, upravo sam ti prenio HIV - smijući se rekao je silovatelj', žrtvina sestra kazala je za NBC Philadelphia.

- 24-godišnja žrtva zaradila je nekoliko ozlijeda koje su njeno lice učinile gotovo neprepoznatljivim - rekao je John Darby iz Odjela za žrtve.

Djevojku je davio sve dok nije pala u nesvijest i nekoliko dana se oporavljala od napada. NBC Philadelphia javlja kako su žrtvu testirali na HIV no nalaze nisu pustili u javnost.

Susjedi se osjećaju nesigurno: - Imam tri kćeri i nećakinju koja živi sa mnom. Bojim ih se uopće pustiti iz kuće, kazala je Serena Whiten koja živi blizu mjesta napada.

Policija još uvijek nije došla do dokaza koji bi otkrili napadača, stoga nudi 10 tisuća dolara za informaciju koja vodi do okončanja slučaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:06