VELIKA OPERACIJA

VIDEO: SRBI UHITILI DVA NAJVEĆA NARKOBOSSA NA BALKANU! Pogledajte snimku uhićenja notornih kriminalaca

 youtube screenshot

Srpski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović danas je objavio da su nakon dvije odvojene policijske akcije uhićena dva najveća narkobossa u Srbiji, presječen najveći lanac krijumčarenja oružja na teritoriju Srbije i Francuske, a da je uhićen i osumnjičenik za terorističke napade u Makedoniji, piše Blic .

Na konferenciji za novinare, Stefanović je precizirao da je uhićeno više osumnjičenih za krijumčarenje droge, među kojima su najveći narkobossovi na Balkanu - M.T. iz Novog Pazara i M.N., jedan od najvećih krijumčara narkotika u Srbiji.

Stefanović je rekao da su u akciji u kojoj je uhićen narko bos M.T. iz Novog Pazara, uhićene još četiri osobe iz tog grada i iz Tutina.

Ministar je naveo da je policija jutros ušla u prostorije i stanove koje su koristili na teritoriju ta dva grada, da se sumnjiče da su godinama krijumčarili heroin iz Turske na teritorij Srbije i zapadne Europe.

Stefanović je rekao da je policija u posljednja četiri mjeseca zaplijenila 13 kilograma heroina te kriminalne grupe, a da su kroz tu akciju otkriveni organizatori i vrh piramide krijumčarenja droge, navodeći da je kod njih nađeno i automatsko oružje, a da se pretres nastavlja.

Stefanović je na konferenciji za novinare rekao i da je na administrativnom prijelazu Brnjak, na osnovu Interpolove potjernice, uhićen B.B. iz Kumanova, koji se sumnjiči za sudjelovanje u terorističkim napadima u Makedoniji od siječnja do svibnja, piše Blic .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:15