NIJE JE ZGRABIO

VIDEO: TRUMP SE UPUCAVAO NOVINARKI U OVALNOM UREDU Pričao s irskim političarem na telefon pa izgubio koncentraciju: 'Priđi bliže, od kud si ti?'

Irskom političaru je rekao da se kladi "da je ona dobra prema njemu".
 REUTERS

Američki predsjednik Donald Trump tijekom telefonskog razgovora s irskim premijerom Leom Varadkarom prebacio je fokus na novinarku irske televizije RTÉ, i rekao da "ima lijep osmijeh". Trump je s Varadkarom razgovarao da mu čestita na nedavnoj unutarstranačkoj pobjedi kojom je preuzeo vodstvo nad strankom Fine Gael. Oko njega su u tim trenucima bili novinari koji su ga snimali.

- Čestitam na izvrsnoj pobjedi. U ovoj zemlji imamo toliko ljudi iz Irske, poznajem mnoge od njih, i osjećam se kao da ih sve poznajem. Samo vam želim čestitati na velikoj pobjedi. S nama su mnogi irski novinari, taman izlaze iz prostorije - govorio je američki predsjednik.

Zatim je novinarku Caitrionu Perry upitao "od kud je ona" i pozvao je da mu priđe bliže.

- Od kud si ti? Ovdje imamo puno lijepih irskih novinara - nastavio je.

Ona mu je odgovorila da radi za RTÉ News, a Trump je zaključio da "ima jako lijep osmijeh na licu", a irskom političaru na telefon rekao da se kladi "da je dobra prema njemu".

Iako je sve trebalo biti duhovito, kompliment od predsjednika SAD-a nije najpoželjnija stvar ženama svijeta. Trumpova druga titula je, naime, "seksist", a samo jedan od incidenata u kojima ju je zaslužio jest audio snimka u kojoj ga se čuje kako 2005. govori da ženama možeš sve kad si slavan. - Samo ih počnem ljubiti. Možeš im sve napraviti, uhvatiti ih za p***. Možeš sve. -

Dobra stvar je stoga što se novinarka ovaj put izvukla samo s komplimentom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:55