ZVJERSTVO NAD PSOM

VOJNA VETERINARKA KOJA JE GROHOTOM SE SMIJUĆI UBILA PSA PRESUDILA SAMA SEBI Pronađena je mrtva u stanu, policija zaključila da je riječ o samoubojstvu

Marinna Rollins, 23-godišnja pripadnica američke vojske čiji je monstruozan video na kojem ubija svog psa zgrozio javnost, pronađena je mrtva u svom stanu - piše NY Post.

Policija slučaj vodi kao samoubojstvo. Rollins je pronađena u nedjelju poslijepodne, a sa svojim dečkom i sudionikom u zločinu nad psom, Jarrenom Hengom, čekala je suđenje za okrutnost nad životinjama.

U vrijeme samoubojstva bila je na slobodi zbog plaćene jamčevine u iznosu od 25,000 američkih dolara (otprilike 170,000 kuna). Marinna Rollins svojevremeno je radila kao veterinarka u američkoj vojsci. Svog udomljenog psa pasmine pit bull zavezala je za drvo i pet puta pištoljem propucala nemoćnu životinju. Dodatno je zastrašujuće što su se Marinna i njezin partner grohotom smijali za vrijeme zvjerstva koje su počinili. Video je postao viralan, a korisnici društvenih mreža diljem svijeta zahtijevali su najveću moguću kaznu za okrutni par.

Psa je u obitelj doveo Matt Dyer, Marrinin suprug s kojim je bila u procesu rastave. Dyer je također vojnik i za vrijeme svog jednogodišnjeg boravka u Južnoj Koreji psa kojemu je nadjenuo ime Huey povjerio je Marinni na čuvanje. Za CBS je izjavio kako je, bez obzira na njegovu i Marrininu razdvojenost smatrao kako su ona i pas dobri jedno za drugo. Marinnina obitelj izjavila je kako je ona patila od PTSP-a nakon neugodnog događaja koji se odvio u vrijeme njezina vojnog služenja u Južnoj Koreji te kako je zbog svog zdravstvenog stanja i napustila vojsku.

Jarrenu Hengu suđenje je zakazano za 16. svibanj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:45