PLES PO STOLOVIMA

Tabloidni krah Tanje Dragović: Nekad samozatajna Ivaniševićeva supruga ljeto provodi na ludim partyjima

 Facebook

Do prije nekoliko mjeseci Tatjana Dragović nije bila osobito sklona iznositi svoju intimu u javnost. U medijima se pojavljivala dozirano, najčešće na paparazzo ili fotografijama s javnih događanja. Tu i tamo snimila bi producirani editorijal za neki domaći glossy magazin.

A onda se dogodio preokret. Otprilike paralelno s objavom prvih fotografija na kojima se u automobilu mazi sa svojim navodnim dečkom, deset godina mlađim nogometašem Markom Šimićem. Na tabloidne naslove koji su uslijedili, kratko se očitovala tek izjavom da je, bez obzira na to kako spomenute fotografije možda nekome djeluju, za igrača mađarskog niželigaša Ferencvaros TC veže tek prijateljstvo. Usputno je pritom spomenula da nju i njezina supruga Gorana Ivaniševića ionako nitko ne može natjerati na monogamiju.

Voli Halidove stihove

Desetak dana nakon izbijanja afere, Tatjana je otišla tulumariti na more. Prvo nekoliko dana na Zrče pa na Hvar, i na kraju u Dubrovnik, gdje se stacionirala u jednom od najskupljih hotela, Villi Dubrovnik, koji je u vlasništvu Dragutina Bjondića, supruga njezine prijateljice Lane. Tamo je počela svake večeri priređivati lude zabave. I na Facebooku redovito objavljivati setove fotografija koje zorno svjedoče njezinim provodima s prijateljicama Fani Stipković i Sanjom Duggan, koje su joj i inače najbliže društvo, uz stiliste Marka Grubnića i Grgu Zečića. Pritom je otključala svoj profil pa su te fotografije postale dostupne svima, ne samo njezinim Facebook prijateljima.

Uz ples po stolovima i oblizivanje usana u mikrobikiniju, Tatjana kroz stihove Lepe Brene i Halida Bešlića dijeli i glazbenu kulisu partijanja u intimi luksuzne dubrovačke terase.

Na većini objavljenih fotografija samo su cure u zabavi, Goran se pojavljuje tek na nekolicini.

I ima prilično zbunjenu facu dok ga zalijevaju šampanjcem.

Ali je, očito, tamo, uz svoju ženu. Uostalom, stao je uz nju još na početku izbijanja lipanjske afere.

Priča je zapravo počela objavljivanjem učestalih druženja 34-godišnje Tanje i deset godina mlađeg nogometaša Marka Šimića. Snimili su ih dok su se rolali oko Jaruna, provodili večeri u kafiću Downtown na Jarunu.

Nakon jednog izlaska uhvaćeni su kako u automobilu na obližnjem parkiralištu zagrljeni dugo razgovaraju. Nekoliko dana kasnije snimljeni su u kafiću Velvet u Dežmanovoj, no taj put s njima je bio i Goran. Nitko iz tog trokuta nije davao izjave nakon što se pisalo o zajedničkom druženju bračnog para s navodnim Tanjinim dečkom.

No, njihovi zajednički prijatelji novinarima su pričali kako se Goran i 16 godina mlađi Marko ionako godinama intenzivno druže. Pa ih priča o navodnom preljubništvu zapravo samo dobro zabavlja. Tih tjedana početkom ljeta Ivanišević je učinio još jednu galantnu gestu - na ženino ime prebacio je sve svoje udjele u Karlovačkoj banci, čiji je dioničar od 2006. godine. Tatjana je tako postala suvlasnica 3,36 posto te banke, s udjelom od 45 tisuća dionica, čija je vrijednost gotovo dva milijuna kuna.

Bivša manekenka time se našla među deset najjačih dioničara te banke, u društvu Sandija Šole, poduzetnika Mate i Marijana Šarića te bivšeg nogometaša i sadašnjeg predsjednika nogometnog sindikata Darija Šimića. Vijest o prenošenju vlasništva nad dionicama obitelj Ivanišević u medije je plasirala sama. Goran je tom prilikom novinarima dodao da ne zna kako će Tanja raspolagati njegovim poklonom, niti ga to zanima. “Dionice su sada njezine, može s njima raditi što god želi”, rekao je.

Nekoliko tjedana kasnije, Tanja je sama otputovala na more. Prvo je snimljena na nastupu nizozemskog DJ-a Armina Van Buurena na Zrču, gdje se zabavljao i Marko Šimić. Goran taj put nije bio s njima. Ostao je, pisalo se, u Zagrebu s djecom, devetogodišnjom kćeri Amber Marijom i četverogodišnjim sinom Emanuelom. Nije bio sa svojom suprugom ni dok se s prijateljicama zabavljala na Hvaru, a rijetko su viđani zajedno i u Dubrovniku.

Iako je Goran tijekom srpnja tamo vodio međunarodni teniski kamp za mlade. No, dok je Tatjana vrijeme provodila najčešće u društvu Sanje Duggan i njezina dečka Igora Maksimiljanovića, tenisač je svaku slobodnu prigodu koristio za izlete na Vis s djecom.

Članak u cijelosti pročitajte u tiskanom izdanju Nedjeljnog Jutarnjeg

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 06:45