NAUTIČKA PATROLA JUTARNJEG LISTA

Pratite ekipu Nautičke patrole s jedrilice u 360° tehnologiji i doživite Jadran na potpuno drugačiji način

Jutarnji list u suradnji s VIP-om, po prvi put u svijetu, donosi spektakularne 360° video snimke uživo s jedrilice Nautičke patrole. Uživajte u Jadranu na potpuno drugačiji način.

Puna dva mjeseca svoj novinarski posao bez radnog vremena ekipa Jutarnjeg lista obavljat će na malom prostoru jedrilice pod jedrima. I danju i noću, i po najvećem zvizdanu i po buri i po jugu. U suživotu s morem, susretat će i družit se s nautičarima na plovidbenim rutama, skrivenim uvalama, marinama...

Nautička patrola osim što će uživati u jedrenju i plovidbi, otkrivati će najbolja mjesta, sadržaje ali i priče s hrvatskog Jadrana. VIPnet kao partner projekta i Jutarnji list po prvi put na svijetu donose live stream s jedrilice koja plovi od Umaga do Dubrovnika i to u 360° tehnologiji. Jedinstveni prizori Jadrana, spektakularni zalasci Sunca, nezaboravni susreti na moru, nevere, ali i podvodne scene Jadrana možete pratiti na You Tube kanalu Nautičke patrole.

Ne brinite, ukoliko ste nešto propustili, sve snimke u 360° tehnologiji možete pregledati kada i gdje vi to želite na portalu jutarnji.hr. i na YouTube kanalu Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:38