TORO CAFFE

'Budite face, odustanite od kampanje i dajte koju milju za KBC Osijek!'

U novom izdanju ekskluzivnog videobloga Toro Caffe, koji možete pratiti samo na portalu Jutarnji.hr, naš poznati novinar Robert Zuber i stand up komičar Pedja Bajović opet su raspravljali o udarnim temama koje danas zaokupljaju hrvatsku javnost.

Kod prelistavanja dnevnog tiska, popularnom dvojcu je u oko upao naslov koji glasi 'Bandić povukao tužbu protiv Milanovića'.

- Hmmm zgodno... Nikad ne znaš s kime ćeš morati koalirati - komentirao je Bajović nakon čega se okrenuo predizbornoj kampanji.

- Pa ta kampanja je počela još za vrijeme izborne noći 8.11. Pa nikad nije uopće stala. Pogledajte Most što radi - Orepić otvara zgradu MUP-a, Dobrović radi planove za gospodarenje otpada... Ali kažu da to nije kampanja! Kao i što suradnja s HDZ-om nije bila koalicija...

Listajući Jutarnji list Zuber je došao i do stranice na kojoj je članak koji opisuje dramatičnu situaciju u KBC-u Osijek, pa je Toro caffe dvojac došao na sjajnu ideju.

- Odustanite od kampanja i uplatite koji milijun u KBC Osijek. Hajde, budite face! Ne trebate dati pet milijuna, ali dajte barem milju za bolnicu. HDZ, SDP, Most, HSP. Bandić 365, HNS... Ajde pokažite se baš svi! Dajte novac, a mi ćemo vas dovesti ovdje pa pričajte što god hoćete. Populizam? Ako je populizam pomagati djeci, neka je! - u jednom dahu izgovorio je Zuber.

Prije toga Bajović i Zuber prokomentirali su i promjenu imena lijeve koalicije. Navodno će se svati Narodna koalicija.

- Hahaha. U tom slučaju HDZ-ova bi se trebala zvati radničko-seljačka koalicija. Milanović narodan? Jaoo...

Pogledajte i prijašnje epizode Toro Caffea!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:26