TORO CAFFE

'IMAMO PREDSJEDNIKA!' Zuber i Bajović predstavili predsjednika stranke i program uoči izbora

 Toro Caffe / TORO CAFFE

Nova epizoda Toro Caffea počela je trijumfalnim skandiranjem Roberta Zubera i Pedje Bajović kako SMS ima predsjednika. 'Nakon krvlju oblivenog i znojem natopljenog vijećanja, skupštinski se odlučilo da imamo predsjednika', rekao je Bajović. 'Samo jednog kandidata smo i imali', uzvratio je Zuber te predstavio predsjednika stranke Tomislava Pulića.

'Prošli tjedan si objavio da si ti predsjednik, pokušao si izvesti puč po uzoru na Tursku', rekao je Pulić Zuberu. 'Ja sam samo iskopao rupu bagerom', uzvratio je Zuber. 'Bilo kako bilo, nisi demantirao da nisi predsjednik i sada ćeš pretrpiti posljedice', rekao je Pulić.

Pulić je tada Zubera 'degradirao' na mjesto potpredsjednika SMS-a te Bajović dobio neka nova zaduženja. Predsjednik stranke je tada predstavio program SMS-a koji se temelji na jednom osnovnom principu. 'Stranka smo malih i običnih građana, mladih ljudi te želimo učiniti komunikaciju svima dostupnom', objasnio je Pulić.

Pulić, Zuber i Bajović objasnili su kako planiraju učiniti stranku komercijalnom kako ne bi bili na teret građana i proračuna. Osim toga, predstavili su i slogan stranke te pojasnili što on znači. 'Birači na svakim izborima traže neku novu stranku, traže promjene. Zato - glasajte za SMS, izbacite svoj bijes', rekao je Pulić.

Također, jednu od okosnica SMS-ovog programa čini kontroverzna ideja garantiranog minimalnog dohotka. 'Bezuvjetni osnovni dohodak od 2.500 kuna bio bi odličan potez jer bi pomogao svima.'

SMS je tada predstavio kako treba izgledati 'moderni nacionalizam' te su također objasnili kako će oni vršiti kadroviranje i dijeljenje fotelja.

Pogledajte i prijašnje epizode Toro Caffea!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:45