TORO CAFFE

SASVIM MALA STRANKA (SMS) DIŽE PALAC GORE ZA PRIJATELJICE SA SILBE 'Vi ste naša inspiracija!

 TORO CAFFE

U novoj epizodi Toro Caffea, Robert Zuber i Pedja Bajović su komentirali ulogu tiskanih medija te važnost naslovnice u današnjem dobu.

'Jesu li naslovnice izgubile tu važnost koju su imale od prije? Koliko je nama važno ono što je na naslovnici', pitali su se Bajović i Zuber. 'Nama je najvažnije da je pet prijateljica na Silbi pobijedilo HDZ. One su naša inspiracija.'

Zuber i Bajović nastavili su komentirajući najnovije predizborne ankete te su se pitali tko zapravo odeđuje trendove: mediji ili agencije za istraživanja javnog mnijenja?

'Spominju se SDP, HDZ i Most, a gdje su ostali? Tu toliko ima stranaka i strančica i nezavisnih lista, no Most je nekako uspio uvjeriti medije da će biti faktor', rekao je Bajović.

Komentirali su situaciju sa Srbijom te su se pitali kako je to moguće da diplomatskim putem ne radimo više za državu. 'Meni je žalosno kako se mi diplomatskim putem ne možemo izboriti za ništa. Slovenija nas je u getu držala nekoliko godina, a sada se ova situacija događa', rekao je Zuber. 'Diplomacija je kod nas uvijek nekako u funkciji dnevne politike.'

Toro Caffeovci su se osvrnuli i na masakr u Japanu te su odabrali između Zvjezdanih staza i Zvjezdanih ratova, a komentirali su i situaciju u Hrvatskim šumama.

Pogledajte i prijašnje epizode Toro Caffea!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:57