TORO CAFFE

ZUBER UGOSTIO MAMU LUKE RITZA Od 2008. sve je išlo glatko, a ove godine nitko nas nije ni zvao

Robert Zuber je u novom izdanju Toro caffea ugostio Suzanu Ritz, majku tragično preminulog Luke Ritza. Gospođa Ritz je u otvorenom razgovoru jasno ispričala što se događalo uoči dodjele ovogodišnje nagrade koje nosi ime njezinog sina. Podsjetimo, ove godine stigla je samo jedna prijava, a u MZOSU-u čak razmišljali da produže i rok za prijavu...

- Od 2008. godine do danas sve je bilo OK. Sa ministarstvom je bila komunikacija izrazito dobra, uvijek su zadužili nekoga tko bi pratio sve što se događa oko nagrade, tu je bilo i povjerenstvo koje je, uz mene i mog supruga, odlučivalo o svemu... Međutim, ove godine nas nitko nije zvao, niti je sazvano povjerenstvo. Supruga i ja smo bili zabrinuti, pitali smo se što se događa - rekla je Suzana Ritz i nastavila:

- Očito je bilo nekih propusta, netko je pogriješio... Bilo je i prijedloga da se natječaj produži, ali mi smo smatrali da bi to bilo jako loše. Na kraju se i ministar Šustar s time složio. Sva sreća, jer bilo bi strašno nepravedno da mali Domagoj nije dobio tu nagradu - rekla je Suzana Ritz.

Uoči dolaska Suzane Ritz u Toro caffe Zuber su se javio i Pedja Bajović i to, kako on kaže, iz budućeg glavnog grada mnogih Hrvata - Ottawe. Kaže Pedja da ima jedna dobra stvar zbog Brexita.

- Drago mi je iz razloga što više ne čitam vijesti o tome tko pere gaće Perišiću i koga ljubi Ćorluka. Ali kad smo već kod Brexita, sada bi bio red da s Eura izbace Englesku, Wales i Sjevernu Irsku... I ubace Škotsku! - rekao je Pedja i zaključio: - Gdje god mi dođemo, to se raspadne. Očito su Hrvati tu da spase svijet.

Pogledajte i prijašnje epizode Toro Caffea!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:00