ADVENT

DONOSIMO POPIS DOGAĐANJA NA PREOSTALIH PET LOKACIJA Ledeni park otvoren tjedan dana dulje zbog velike posjećenosti

Još samo ovog vikenda vožnja tramvajima je besplatna budući da ostala događanja završavaju u nedjelju
 Sandra Simunovic / HANZA MEDIA

Ledeni park, najposjećenija adventska lokacija, zbog velike će zainteresiranosti i produljenih zimskih praznika biti otvoren do 15. siječnja.

Iako se trebao zatvoriti i razmontirati s Tomislavova trga ove nedjelje, organizatori su odlučili da će biti otvoren tjedan dana dulje, kako bi svi dobili dodatnu priliku za klizanje u bajkovitom ugođaju i uživanje u gastronomskim specijalitetima iz čitavog svijeta. Još ovog vikenda ZET i Grad Zagreb časte besplatnim tramvajem u centru. Budući da se ovog vikenda zatvara sve osim Ledenog parka, donosimo prijedloge gdje provesti posljednji adventski vikend.

LEDENI PARK

Najčarobnije klizalište otvoreno je svakog dana od 10 sati. Ulaznice od 10 do 16 sati stoje 15 kuna, dok se kasnije cijena diže na 20 kuna. Najam klizaljki je 15 kuna tijekom cijelog dana. U glazbenom programu vikendom možete uživati u 11 i 19 sati.

Zagreb, 061216.
Manifestacija Advent u Zagrebu koja se odrzava na vise gradskih lokacija od 26. studenog do 08. sijecnja sljedece godine, a obuhvaca koncerte, kulturna dogadjanja, bozicne sajmove, gastronomsku i ostalu razvnovrsnu ponudu za posjetitelje.
Na fotografiji: Zrinjevac.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovacev / HANZA MEDIA

ZRINJEVAC

Dječji program u subotu i nedjelju donosi predstave “Martinov čarobni Božić” od 11 do 12.30 sati te kognitivnu radionicu Mozgaonica koja će razveseljavati mališane od 17 do 19 sati.

Tu su i dva koncerta, u subotu svira The Roomors, a u nedjelju Gramofon, oba koncerta na programu su od 20 sati. Tijekom vikenda, kućice su otvorene od 10 sati do ponoći.

Zagreb, 261116.
Kao i prethodnih godina grad je manifestacijom Advent u Zagrebu donijeo carobnu atmosferu adventa i predblagdanskog razdoblja. Na vise lokacija odvijat ce se zabavni i kulturni sadrzaji za posjetitelje.
Na fotografiji: Fuliranje u Tomicevoj ulici.
Foto: Sandra Simunovic / CROPIX
Sandra Simunovic / HANZA MEDIA

FULIRANJE

I popularno Fuliranje još je otvoreno, u Tomićevoj i Kurelčevoj. Podno uspinjače može se uživati u vrhunskim delicijama poznatih chefova, a u Kurelčevoj se danas možete zabaviti uz glazbu DJ-a Williama Collinsa.

Zagreb, 081216.
Gajeva ulica.
Reportaza s Adventa. Kucice s regionalnom ponudom hrane: Dalmacija, Slavonija, Istra... na lokacijama Europski trg, Trg bana Jelacica, Gajeva, Bogoviceva, Tomiceva i Stross.
Na fotografiji: Medicarnica Scuric.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Suvar / HANZA MEDIA

BLAGDANSKI SAJMOVI

Otvoreni su i božićni sajmovi u Gajevoj, Bogovićevoj, Petrićevoj i Varšavskoj pa možete nabaviti sitnice za iduće blagdane, ali i uživati u kobasicama, kuhanom vinu, čaju i fritulama.

Zagreb, 301116. 
Advent u centru Zagreba
Na fotografiji: Strossmayerovo setaliste.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadic / HANZA MEDIA

STROSS

Najljepša gradska šetnica od Adventa se oprašta nastupom kauč DJ-a Marija Kovača od 12 do 14 sati, dok će u 19 sati pozornicu preuzeti DJ s potpisom. Sutra vas očekuju DJ Vinska mušica i, ponovo, Mario Kovač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:16