TANJA DIMITROVA

FOTO: BUGARSKA AMBASADORICA U RH PROMOVIRALA KNJIGU Vodič za uspjeh svestrane žene napisala je vođena vlastitim uspjehom u životu

Dimitrova se bavi novinarstvom, antropologijom, volontiranjem u domu za umirovljenike, istraživanjem, a uz to je i supruga i majka
 Darko Tomaš / CROPIX

U Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade održana je promocija knjige bugarske veleposlanice Tanje Dimitrove. Knjiga "365 danas" je vodič za uspjeh koji je Tanja napisala vođena, kaže, vlastitim primjerom i uspjehom u životu.

Ova svestrana žena uz diplomaciju, bavi se novinarstvom, antropologijom, volontiranjem u domu za umirovljenike, istraživanjem, a uz to je i supruga i majka. Samu promociju vodila je urednica iz Školske knjige, profesorica Miroslava Vučić pred oko 120 posjetitelja. Među uzvanicima su se našli i fotograf Damir Hoyka te Branko Roglić, vlasnik Orbico grupe.

Događaj je bio popraćen i zvukom marimbe u izvedbi učenika Karlovačke glazbene škole te plesnim nastupom studenata Odsjeka suvremenog plesa s Dramske akademije Zagreb. Ovi nastupi, rečeno je, predstavljaju srž knjige, a to su harmonija i disharmonija, balans koji je nužan u svijetu. Nakon inspirirajućih pričica i dogodovština autorice kojima je potkrepljivala svoje odgovore, posjetitelji su u predvorju mogli knjigu i kupiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:11