PRESTIŽNI LANAC

FOTO Zavirite u unutrašnjost Double Tree hotela!

Prvi ovakav hotel u Hrvatskoj biti će smješten u Vukovarskoj ulici, a otvorit će se 70 radnih mjesta

Hotel Double Tree by Hilton, član Hilton Worldwide portfelja hotela otvorit će se ove jeseni u Zagrebu.

Prvi ovakav hotel u Hrvatskoj bit će smješten u Vukovarskoj ulici, a danas je u galeriji Lav na Gornjem gradu predstavljen upravljački tim zagrebačkog hotela kao i njegova ponuda.

Double Tree hotel u Zagrebu investicija je građevinskog poduzetnika Branka Perkovića, vlasnika poslovno-trgovačkog kompleksa Green Gold u Raničkoj. Perković je s Hiltonom lani u rujnu potpisao ugovor o upravljanju za hotel DoubleTree by Hilton u Zagrebu.

Karin van den Berg, generalna direktorica hotela predstavila je članove svog tima - direktora prodaje Marka Sekulića, voditeljicu marketinga Teu Nađ i šefa kuhinje Tomislava Nikšića, ali je i najavila kako će se u novom hotelu otvoriti radna mjesta za 70 ljudi. Svi zaposlenici tijekom ljeta ići će na obuku kako bi usvojili Hilton CARE kulturu kojom se ponosi lanac hotela Hilton.

- Vrlo sam uzbuđena što je trenutak kada će naš hotel otvoriti svoja vrata vrlo blizu i što će naš izvrstan tim moći poželjeti dobrodošlicu gostima što je oličenje naše CARE kulture - kaže van den Berg i napominje da će ona i njezin tim razmišljati inuitivno i iznad očekivanih standarda te će tako pružiti osobni dodir s gostima.

Karin van den Ber i Tomislav Nikšić

Double Tree by Hilton imat će 152 raskošne sobe, spa centar i bazen a noćenje će, ovisno o sezoni i danu u tjednu iznositi od 120 do 200 eura. Gosti će moći birati između standardnih i deluxe soba sve do apartmana koji će se nalaziti na uglovima hotela. Ono na što su posebno ponosni je urban bar & grill OXBO za kojeg će biti zadužen Tomislav Nikšić, šef kuhinje.

- To je koncept koji je razvio Hilton jer u svim kulturama postoji nešto što zovemo grill. Ali osim samog grila, OXBO će biti mjesto gdje će se obitelji, poslovni ljudi i svi gosti moći zabaviti i naravno dobro najesti. Zamišljen je kao otvoreni stol s lokalni namirnicama, a poseban naglasak dajemo raznolikom povću kojje će gosti sami moći birati - govori Nikšić koji se nakon 15 godina rada u Splitu vratio u Zagreb.

Iako je otvorenje Double Tree hotela bilo najavljivano za proljeće, zbog produljivanja građevinskih radova odgođeno je za jesen. Gostima iz svijeta Double Tree by Hilton hoteli poznati su zbog svoje usluge te slasnih čokoladnih kolačića koje dobije svaki gost kao poklon dobrodošlice. Poznate Hiltonove kolačiće moći će kupiti svi, bez obzira odsjedaju li u hotelu ili ne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:38