NAJLUĐA NOĆ U ZAGREBU

GDJE DOČEKATI I KOLIKO IZDVOJITI ZA NOVU GODINU Od ekskluzivnih do besplatnih, ovo je 15 najboljih dočeka Nove na otvorenom

 Zvonimir Barisin / CROPIX / CROPIX

U narodu se vjeruje da se cijela iduća godina može predvidjeti prema prvim trenucima nakon ponoći. Prema tome, kako bi nova 2017. godina bila najbolja do sada, valja se pobrinuti već pri odabiru mjesta za doček. Zagrebačka ponuda raznolika je i bogata jer doček organizira gotovo svaki malo bolji kafić, stoga valja paziti da se za potrošeni novac dobije najbolja moguća zabava. Kako se ne bi izgubili u šumi ponuda koje vam garantiraju nezaboravan ispraćaj stare i doček nove godine, za vas smo izdvojili najbolje ponude u različitom cjenovnom rangu.

1. LAUBA, 430 DO 4000 kn

Za nezaboravnu atmosferu u jednom od najpopularnijih gradskih prostora pobrinut će se makedonski DJ i skladatelj Kiril Djaikovski praćen trubačima. Djaikovski je zadnji put u Zagrebu nastupao 2011. godine. Pojedinačna cijena ulaznica je 430 kn, u VIP zoni je 700 kn, a ukoliko dolazite sa šest prijatelja, za 4000 kuna možete uzeti stol.

2. Johann Franck, 200 - 2300 kn

Johann Franck na jednu noć postaje dio zlatnog doba Hollywooda i svih filmskih ikona poput Elvisa, Marilyn, Audrey i Sinatre. Filmske ikone će za goste uživo izvoditi najpoznatije filmske songove, a za glazbu je zadužen DJ Aldo Morro. Ulaznica za prizemlje stoji 200 kn, a za mezanin 300 kn i uključuju piće dobrodošlice i šampanjac u ponoć, a ulaznica za restoran od 2300 kn uključuje večeru od pet sljedova, neograničeno piće i šampanjac.

3. Arena Zagreb, 100 - 2000 kn

Ljubitelji vrhunske svjetske plesne glazbe u 2017. će ući uz Armina van Buurena koji po prvi put dolazi u Zagreb, a prati ga nizozemska novogodišnja DJ ekipa koju čine Sander van Doorn, MOTi, Julian Jordan i David Gravell. Najskuplje karte odnose se na VIP ponudu koja uključuje ekskluzivan pogled na pozornicu, odvojen parking i toalet.

4. ESPLANADE, 995 kn

Cjelovečernji program u hotelu Esplanade uključuje razne glazbene stilove u izvedbi benda Vizija i najpoznatije plesne hitove, pjenušac i zalogaje dobrodošlice, raskošnu gala večeru od pet sljedova jela te gulaš nakon ponoći, neograničenu konzumaciju odabranih vina i vode te pjenušac u ponoć. Klinci za to vrijeme mogu uživati u Mini Discu, uz animatore, a roditelji će to platiti 480 kuna.

5. Kaptolska klet, 550 kn

U poznatom zagrebačkom restoranu Kaptolska klet očekuje vas bogata večera u pet slijedova, dok će u pozadini svirati živa glazba. Na meniju su medaljoni od guščje jetre marinirani u konjaku, burgeri s roast beefom, srnetina sa kapulicama u tamnom sosu, torta i suhi kolači. U ponoć se poslužuje pečeni hrbat odojka.

6. Gastro Globus, 500 kn

Ekipa koja je organizirala prošlogodišnji doček na Velesajmu, ove je godine odlučila napraviti još veći spektakl u Kongresnoj dvorani Gastro Globusa. Pjevat će regionalni glazbenik Saša Matić, a u cijenu ulazi All inclusive večera i neograničena konzumacija pića. Sjedeća mjesta stoje 1000 kuna po osobi.

7. Hypo Centar, 299 - 499 kn

Tema zagrebačkog novogodišnjeg partija u Hypo Centru je Los Angeles. Organizatori garantiraju doček za pamćenje, a publiku će na petom po redu dočeku zabavljati Ivan Dražić - Dragi iz grupe Connect, poznati klupski DJ-i Sheko i A Skitzo. Nova godina će se dočekati uz ritmove funka, hip hopa, housea, discoa, electra i basa. U prodaji su ostale ulaznice po 299 kn koje uključuju neograničena konzumacija svih vrsta alkoholnih i bezalkoholnih pića i VIP ulaznice po 499 kn.

8. Green Gold Club, 100 - 400 kn

Zabavni doček u Green Goldu osigurat će popularna Maja Šuput uz tamburaški sastav Dyaco koji i inače svakog četvrtka u Green Goldu nude tradicionalnu zabavu sa stilom. Ulaznice se mogu nabaviti u sustavu Eventim. Sama ulaznica stoji 100 kn, ulaznica i stol 200 kn, a VIP ulaznica i stol stoje 400 kn.

9. Studio Smijeha, 160 - 200 kn

Marina Orsag, Saša Turković, Tin Sedlar, Tihomir Paravina fani fejs i Marko Dejanović zabavljat će goste na dočeku u Studiju Smijeha uz standup show, duhoviti pregled godine, muzičke ludorije, finger food, šampanjac, razna pića i ples do jutra uz hitove od 80-ih do danas, a pripremili su bogatu nagradnu igru.

10. Pivana 100 - 250 kn

Na dočeku u Pivani goste će zabavljati klupsko mediteranska atrakcija - grupa Ljetno Kino, a delicije koje će se nuditi su pivski tanjur s namazom od čvaraka, špekom i kobasicama, kuhani buncek i slično. Karta “stajačica” za 100kn nudi uživanje u bendu s tri velike točene pive ili tri soka, a karta “sjedalica” za 250 kn uključuje uživanje u bendu za vlastitim stolom uz tri slijeda hrane i piće.

11. Katran, 99,99 - 149,99 kn

Katran nudi doček u četiri različita kluba - MUSEUM, Shock Show Industry, Podmornica i Lovačka Soba s jednom ulaznicom. Za zabavu Museumu je zadužen DJ Indy koji će puštati hitove 70-ih, 80-ih, 90-ih pa sve do jučer, a goste očekuju piće dobrodošlice, hrana sa švedskog stola i tradicionalni novogodišnji gulaš koji će se služiti oko 2 sata nakon ponoći.

12. Vintage Industrial Bar 100 - 140 kn

Goste će u Vintageu u Novu godinu uvesti koncert zagrebačke grupe Kawasaki 3P. Na dan dočeka cijena ulaznice iznosit će 140 kn. Broj ulaznica pušten u prodaju je ograničen na 550, a očekuje se velika navala budući da je zagarantirana odlična zabava.

13. Swanky Monkey Garden, 99,98 kn

Na jednom od najpopularnijih mjesta u gradu zabava je zajamčena uz DJ zabavljače i domaćine Mirzu i Denisa. Uz super atmosferu i koktele s tajnim sastojcima goste čekaju i brojna druga iznenađenja. Ulaznica uključuje koktel i pjenušac. Na prvom katu je Zagreb style disco trash zabava uz mnogo šljokica i stripere, na drugom katu je New York zabava za finije dame i gospodu, a u kupoli na trećem katu je Berlinski party uz neonska svjetla.

14. Metropolis, 60 kn

Domaće i strane rock hitove će izvoditi bend Gabula uz DJ-eve Sisha i Atomica. Goste samo za 60 kn očekuju bogate hladne plate, kolači te piće dobrodošlice i pjenušac u ponoć.

15. Taban Hostel, besplatno

Back & Forth party u Tabanu bit će mashup starih i novih poznatih hitova elektronske, r´n´b i hip hop scene, a naći će se i novog housea, dancea iz 90-ih. Uz atmosferu kućnog tuluma, nudi se veliki izbor povoljnog pića, a moguće je rezervirati i stol za pet osoba za 500 kn koji uključuje bocu žestokog pića i finger food platu.

Naše preporuke

Ako želite dobro jesti:

restoran Kaptolska klet

Ako slušate rock:

Vintage Industrial Bar

Ako slušate narodnu glazbu:

Gastro Globus

Ako slušate electro:

Arena Zagreb

Ako slavite s obitelji:

Hotel Esplanade

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:10