SKORO PA GOTOVO

ŽELITE VIDJETI KAKO IZGLEDA NOVI PUTNIČKI TERMINAL AERODROMA U ZAGREBU? Zračna luka zove građane na masovno testiranje, nude prijevoz i hranu

 Goran Mehkek / CROPIX

Međunarodna zračna luka Zagreb (MZLZ) pozvala je u ponedjeljak građane da se do 6. ožujka prijave kao volonteri za testiranje novog putničkog terminala Franjo Tuđman, a ukupno ih treba oko 400.

Građani zainteresirani za to testiranje mogu se prijaviti telefonski, a testiranje će biti u utorak, 7. ožujka, u vremenu od 9 do 15 sati.

Za prijavu je potreban broj osobne iskaznice, a građani moraju biti punoljetni odnosno djeca i maloljetnici ne mogu sudjelovati u testiranjima.

Iz MZLZ-a napominju da će za sve volontere s nekoliko lokacija u Zagrebu i Velikoj Gorici organizirati prijevoz autobusima do novog putničkog terminala čije se otvaranje očekuje krajem ožujka ove godine.

Svim volonterima osiguran je lunch paket i voda, a zadatak im je glumiti putnike te će nakon obavljenog testiranja morati ispuniti upitnik.

"Ovo je završno testiranje novog putničkog terminala, s najvećim brojem volontera, a i oni koji su već u tome sudjelovali mogu opet", poručuju iz MZLZ-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 17:01