ČUPAVO I SLATKO

FOTO: JE LI OVO MAČKA ILI PAS? Fotografijom ljubimca potpuno zbunio korisnike interneta: 'Što god da je, ja to želim'

 Screenshot / Twitter

Svi obožavaju optičke iluzije, no ova je ponešto drugačija od uobičajenih. Korisnici društvenih mreža ostali su jako zbunjeni kad je netko na Twitteru objavio fotografiju ovog čuda koje vidite i napisao:

Ona: ‘Imaš li ti mačku ili psa?’

Ja: ‘Ne znam.’

Fotografija zagonetnog bića podijeljena je više od 12.000 puta dok usput svi pokušavaju odgonetnuti u koju životinju zapravo gledaju.

‘Što je ovo’, ‘Što god da je, ja to želim’ i ‘Uši su jedva vidljive, ali ga oči odaju. Zbog oblika zjenica ne može biti ništa drugo osim mačke’, samo su neki od komentara.

Što vi mislite? O kojoj se životinji radi?

Na koncu je ipak osoba koja stoji iza objave na Twitteru otkrila da se radi o mački. I to ne bilo kakvoj mački, već o poznatom mužjaku koji na Instagramu ima više od 162.000 obožavatelja!

Na stranici je opisan kao ‘mladi perzijski mužjak s hipertrihozom. Dlakav sam, nisam strašan!’ Njegovo je ime Atchoum i redovno uveseljava fanove svojim nepodopštinama ili jednostavno - izgledom.

O Atchoumu se već pisalo u medijima, glumio je u reklamnim kampanjama i čak su ga zvali kao gosta u TV emisije. Ima i vlastitu stranicu gdje osim osnovnog opisa piše: ‘Neki ljudi kažu da zbog divlje dlake i jarko žutih očiju nalikujem na psa, na sovu, na ludog znanstvenika, na Gremlina, Lorax ili Grincha, ali ja sam sretan što sam ja ja. Volim svoj život i volim svoje svakodnevne avanture dijeliti s vama!’

Yes it's Saturday, if you don't feel too tired of your week, visit us at exhibition Artistochats at Centre Pierre Charbonneau. Here's the address:Centre Pierre-Charbonneau 3000 rue Viau, Montréal H1V3J3 (à coté du métro Viau) COME and MEET Atchoum and join us for a day of everything CATS!! Atchoum will be present on SATURDAY, November 5th from 10am to 14pm. Oui c'est samedi, si vous ne vous sentez pas trop fatigués de votre semaine, venez nous voir au salon des Artistochats au Centre Pierre Charbonneau. Voici l'adresse:Centre Pierre-Charbonneau 3000 rue Viau, Montréal H1V3J3 (à coté du métro Viau) Venez rencontrer Atchoum et rejoignez-nous pour une journée CHATS !! Atchoum sera présent le samedi 5, Novembre de 10h à 14h.Manquez pas CHAT #salon #expo #artist #cats #montreal #hypertrichose #persian #werewolfsyndrome #werewolfcat #atchoumthecat #caturday

A photo posted by Atchoum (@atchoumfan) on

Black &white #atchoumthecat #werewolfcat #werewolves #werewolf #hypertrichosis #black&white

A photo posted by Atchoum (@atchoumfan) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:37