TO SE ZOVE USLUGA!

GLADNA BEBA ZAHVALJUJUĆI TWEETU DOBILA MLIJEKO TIJEKOM VOŽNJE VLAKOM Željeznica je na molbu reagirala odmah i djevojčica nije dugo gladovala

 Anagha Nikam-Magdum, Shailesh Andrade / REUTERS, TWITTER

Indijsko Minitarstvo željezničkog prometa prima pohvale na društvenim mrežama zbog reakcije na tweet poslan iz vlaka u kojem je gladnoj bebi bilo potrebno mlijeko, piše BBC.

Anagha Nikam je putovala vlakom kada je u svom vagonu uočila majku koja je za svoju malu kćerkicu tražila mlijeko. Nikam je nakon toga tweetala Ministarstvo željezničkog prometa moleći ih za pomoć i mlijeko je stiglo na sljedećoj stanici.

Indijsko je ministarstvo poznato po svojoj proaktivnosti na društvenim mrežama te je često puta znalo pomoći putnicima u nevolji.

Komunikacija Anaghe Nikam s Konkan željeznicom, podružnicom Indijske željeznice, zbila se 12. ožujka, ali se medijima proširila u četvrtak kada je Ministarstvo na Twitteru objavila priču.

Nikam je putovala u Happa Expressu u zapadnoj državi Maharashtri kada je uz pomoć društvenih medija pomogla obitelji s gladnim članom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:49