POKRENUTA JE USPJEŠNA AKCIJA

PRIZOR KOJI JE MNOGIMA SLOMIO SRCE Vremešni i gotovo nepokretni gospodin (89) zbog kćerine smrti prisiljen je opet raditi da ne umre od gladi

 Facebook

Joel Cervantes Macias slučajno je u šetnji Chicagom ugledao starca koji jedva hoda, no ipak gura kolica u kojima prodaje sladoled.

89-godišnji Fidencio Sanchez i njegova supruga nakon gubitka kćeri morali su ponovno početi raditi da bi preživjeli pa su zajedno odlučiili prodavati sladoled. Međutim, žena mu se brzo razboljela pa Fidencio nije imao izbora nego nastaviti sam.

‘Slomilo mi se srce kad sam vidio tog čovjeka koji još uvijek radi u tim godinama umjesto da uživa u mirovini’, napisao je Macias kad je s prijateljem pokrenuo kampanju na platformi GoFundMe i pozvao ljude da mu pomognu i skupe 3.000 dolara (oko 20.000 kuna) za Fidencija.

Međutim, odaziv nije bio ni blizu onoga što su očekivali, bio je puno, puno veći! U samo pet dana skupili su više od 250.000 dolara, odnosno više od milijun i pol kuna. Kampanja još uvijek traje i dosad su prikupili nevjerojatnih 330.000 dolara, odnosno više od dva milijuna kuna!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:34