OBITELJ ISELILA IZ KUĆE

'BILO JE KAO U HOROR FILMU' Iz čahure na banani ispalo desetak pauka od čijeg ugriza nastupi četverosatna erekcija, a potom i smrt

 Screenshot

Obitelj iz Velike Britanije bila je prisiljena napustiti svoj dom nakon što je desetak smrtonosnih pauka izašlo iz čahure na banani koje su kupili u trgovini.

Majka dvoje djece Sophie Newcombe (26) raspakirala je stvari kada su došli iz kupovine kada je primijetila čahuru na jednoj banani. Užasnuta je ispustila voće na pod, a pauci su se raspršili na sve strane njihovog doma u Leicesteru.

- Bilo je kao u horor filmu - kazao je njezin suprug Ashley Gamble za britanski Sun.

Naime, ugriz ovih brazilskih lutajući pauka prvo uzrokuje bolnu erekciju koja traje do četiri sata, a potom i smrt.

Gamble je odmah dohvatio usisavač i pokušao usisati pauke, no boji se kako nije uspio sve potamaniti.

- Čahura je bila veličine kovanice i samo su ispali na pod. Zgrabio sam usisavač no bježali su posvuda. Žena mi je bila prestravljena - kazao je.

Par i njihove dvije kćeri odlučili su spakirati najpotrebnije stvari i odseliti u kuću Gamleove majke.

Obitelj je od trgovačkog lanca zatražio da očiste njihov dom jer nisu dobro pregledali banane, no oni im, kažu, ne namjeravaju pomoći.

Naime, supermarket se ispričao zbog situacije i kazao kako će istražiti stvar, te su napomenuli kako se ovo događa zaista rijetko.

- Sve naše banane su oprane i ručno pregledane. Prodajemo preko milijardu banana godišnje i šanse da pronađete pauka su vrlo male. Ispričavamo se zbog neugodnosti - kazali su iz supermarketa i napomenuli da će ostati u kontaktu s obitelji dok traje istraga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 07:40