APSURDNI INCIDENT

'BIO SAM SUMNJIČAV' Umjesto u rađaonicu ušao u operacijsku salu i riješio problem hemeroida

 Pixabay

Najvažnijeg dana u svojem životu – onog dana kad je njegova supruga rodila njihovo prvo dijete – jedan je muškarac iz Kine sasvim slučajno završio na operaciji hemoroida, pišu kineski mediji.

Apsurdni incident se dogodio ranije ovog mjeseca u bolnici u Shenyangu u Kini. Kako je rađaonica smještena tik do operacijske dvorane za hemoroidalne pacijente, 29-godišnji Wang čekao je ispred vrata da mu žena rodi carskim rezom. Nakon 40 minuta medicinska sestra je provirila kroz vrata, pozvala ga unutra i rekla mu da spusti hlače.

'Čekao sam vani, a onda me sestra pozvala unutra. Mislio sam da moja suprug možda nešto treba. Kad sam ušao u operacijsku dvoranu, sestra mi je rekla da se svučem i legnem na krevet. Iako sam bio malo sumnjičav, poslušao sam je jer sam mislio da je sve to organizirano kako bih bolje shvatio kako se sada osjeća moja žena', ispričao je Wang.

Legao je na krevet i čekao daljnje upute. Kaže da uopće nije bio svjestan da je podvrgnut operaciji, nije potpisao nikakav pristanak niti su ga u bilo kojem trenutku pitali kako se zove.

'Kad sam došao k sebi, začuo sam bebin plač i poželio sam vidjeti dijete. No stražnjica me toliko boljela da se nisam mogao niti pomaknuti', priča dalje Wang.

Što se zapravo dogodilo, doznao je kad je bolnica kontaktirala njegovu majku kako bi je obavijestili da je operacija bila uspješna.

Nakon što je tražio objašnjenje, bolnica mu se ispričala i ponudila 5.000 juana (oko 700 dolara) odštete. Uz to su dodali kako je Wang doista imao hemoroide pa operacija nije bila posve beskorisna.

Tako je na kraju Wang iz bolnice izašao kao sretan čovjek: bez hemoroida, bogatiji za 5.000 juana i malim tek rođenim djetetom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:49