NITKO SE NIJE HTIO PRIBLIŽITI

FOTO: NEOBIČNO 'ČUDOVIŠTE' NA OBALI OCEANA Svi su ostali u čudu: 'Što je ovo, izvanzemaljac, nasukano božićno drvce ili kit rastafarijanac?'

 Melissa Doubleday / Facebook: Muriwai & Waimauku Area Community Group

Neobična tvorevina na obali plaže Muriwai u Aucklandu, Novi Zeland, potpuno je zbunila građane, piše stuff.co.nz. Gomila ljudi pohrlila je na plažu kako bi slikali objekt koji neki nazivaju lešinom kita, neki morskim čudovištem s dreadlocksima, a neki "nasukanim" božićnim drvcem.

Misteriozni objekt na plaži je pronašla i uslikala Melissa Doubleday iz Aucklanda i fotografije objavila na Facebook grupi Muriwai & Waimauku Area Community Group s pitanjem:

- Zanima me da li netko zna što je ovo? Uslikano je na plaži Muriwai. Prvo sam pomislila da je riječ o nasukanom kitu, ali je naprosto previše čudno - rekla je gospođica Doubleday.

Melissa Doubleday / Facebook: Muriwai & Waimauku Area Community Group

I dok su razni komentatori nudili nevjerojatna i zabavna objašnjena koja idu od izvanzemaljaca do nasukanog rastafarijanskog kita, Društvo za pomorske znanosti iz Novog Zelanda objavilo je da su gotovo sigurni da je "čudovište iz Muriwaija" zapravo gomila naplavljenog drva prekrivena hrpom malih rakova.

Melissa Doubleday / Facebook: Muriwai & Waimauku Area Community Group

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 09:15