KALIFORNIJA

PRESTRAVLJENA MAJKA UPOZORAVA DRUGE RODITELJE 'Bila sam meta trgovaca ljudima dok sam u Ikei kupovala sa svoje troje male djece!'

 Facebook

Prestravljena Diandra Toyos iz Kalifornije tvrdi kako je postala metom trgovaca ljudima dok je kupovala u Ikei zajedno sa svojom majkom i troje male djece.

Opisala je kako je gledala namještaj dok su dvoje starijih mališana, u dobi jedne i četiri godine zaigrano isprobavali trosjede.

Dvojica lijepo odjevenih, srednjovječnih muškaraca, kružili su po Ikei. Počeli su se približavati obitelji, 'zureći' u djecu i 'pretvarajući' se da gledaju izložene proizvode.

Toyos tvrdi kako je i njezina majka primijetila da se muškarci čudno ponašaju. Krenuli su dalje kroz prodavaonicu namještaja - a dvojac je pošao za njima.

Nedugo nakon, Diandra je primijetila još jednog muškarca kako kruži oko njezine obitelji. Osjećala je da nešto nije u redu s njima, pa je odlučila sjesti u jednu od izloženih soba, no muškarci su sjeli kraj njih. Stariji je još uvijek zurio u djecu, a onda je njezina majka s dvojicom uspostavila kontakt očima dajući im do znanja da su vidjele što rade.

Kaže kako im je napokon uspjela 'pobjeći' nakon što se obratila jednom zaposleniku, i vratila se natrag do wc-a.

- Otišli smo u suprotnom smjeru, no djecu smo držali uz nas cijelo vrijeme - napisala je na svom Facebooku u objavi kojom je željela upozoriti ostale roditelje na opasnost od trgovaca ljudima.

- Nešto je bilo čudno, obje smo to osjetile. Gotovo sam sigurna da smo bili meta trgovaca ljudima - dodaje, no priznaje kako ne može sto posto tvrditi koja je bila njihova namjera.

- Ako sam i u krivu, znam da su nešto namjeravali i bili fokusirani na mene i moju djecu - napisala je.

Majka troje djece kazala je kako je njezina namjera da ljudi pročitaju njezinu priču i da obrate pažnju na svoju djecu. Njezina je objava podijeljena više od 100.000 puta.

Diandra Toyos o ovom je događaju izvijestila Ikeine zaštitare, a za Fox 5 kazala je kako su joj kazali da trenutno pregledavaju snimke nadzornih kamera iz trgovine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 05:08