NESLANA FORA

ŠEF MOSTARSKE FIRME ZGROZIO RADNIKE Održao govor, izašao na balkon i skočio s 2. kata, svi su počeli vrištati, a onda su shvatili da je riječ o šali

 Facebook

Osnivač i vlasnik mostarskog NSofta, jedne od najuspješnijih firmi u BiH, Igor Krezić, iznenada je prekinuo svoj govor na sastanku zaposlenika tvrtke skočivši s balkona drugog kata zgrade.

Sve je snimano kamerama, a njegov neočekivani potez izazvao je paniku i vriske šokiranih zaposlenika, ali već u sljedećoj sekundi na snimci se vidi kako Krezić, uz smijeh, skače na prethodno pripremljeni zračni jastuk.

Ovaj performans na tragu je njegove nedavne najave da će se aktivirati u politici. Kako bi ilustrirao koliko bi to beznadan potez bio, izveo je ovaj 'smrtonosni skok', što je, dakle, 'manje' samoubojstvo od uključivanja u poitiku Bosne i Hercegovine, prenosi Bljesak.

- Prije mjesec dana sam započeo svoju "političku karijeru". Kao i svako samoubojstvo i ovo se desilo zbog viška vremena (čekao sam ženu da najde Colu zero 0.5 u Konzumu).

Međutim nisam ni pomislio da će to biti išta više od jednodnevne fore, nakon što je par ljudi napisalo stvarno fine komentare, nisam imao srca napisati išta... Pošto se moj godišnji odmor poklopio s mojom "političkom karijerom" prvi sastanak nakon sto sam se vratio djelatnici su tražili da objasnim svoje samoubojstvo koje sam naravno.... dočarao :)

U ovom pranku, oni su krivci što su me gurnuli u provaliju (politiku) te sam napustio firme (bio na godišnjem) i dotaknuo dno života u kojem ne vidim spas..., napisao je Igor Krezić na Facebooku.

Njegova tvrtka NSoft se bavi izradom softverskih rješenja namijenjenih priređivačima igara na sreću i sportskim kladionicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:31