ČETIRI GODINE STROGOG ZATVORA

SILOVAO SESTRU SVOJE DJEVOJKE, IZNIO NEVJEROJATNU OBRANU 'Pa njih dvije su blizanke, nisam je prepoznao, bio sam zbunjen...'

Ilustracija
 Profimedia, Alamy

Mladić iz Melbournea (24) uhićen je i optužen na četiri godine iza rešetaka zbog silovanja sestre blizanke svoje djevojke - no on tvrdi da je riječ o greški pošto je svoju dragu slučajno zamijenio njezinom sestrom, piše Herald Sun.

Policiji je kazao kako je žrtva obična lažljivica i da prema njemu očito osjeća privlačnost, no sud je čuo i drugu stranu priče - da je 24-godišnji Australac sestri svoje djevojke kazao kako je oduvijek maštao o seksu s njom.

Žrtva je naime odsjela kod svoje sestre blizanke i njezinog, sada optuženog, dečka nakon što je prekinula ljubavnu vezu.

Spavala je u odvojenoj sobi kada je mladić ušetao kroz vrata i počeo s njom razgovarati, no onda joj je svukao odjeću i silovao je.

Nakon što ju je silovao, nazvao je svoju djevojku i kazao joj da ga je njezina sestra seksualno napala.

Istu tvrdnju ponovio je i policiji, a potom im pojasnio da je bio zbunjen jer njegova partnerica i njezina sestra liče kao jaje jajetu.

- To je jako čudna izjava s obzirom da ste sa žrtvom pričali o svojoj djevojci, o njezinim problemima i to više od sat vremena - kazala mu je sutkinja Felicity Hampel.

Odnos između dvije blizanke od tog je događaja zahladio, a silovana djevojka pokušala je nekoliko puta otada počiniti samoubojstvo.

- Sve što želim jest da se ispriča i da prizna što mi je učinio - kazala je jednom prilikom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:24