BIZARNA NESREĆA

SNIMANJE VIRALNOG VIDEA ZAVRŠILO KOBNO Pred očima djeteta (3) trudnica (19) ustrijelila svojeg muža: 'Vjerovao je da će knjiga zaustaviti metak!'

 Screenshot / YouTube

Djevojka iz Minnesota optužena je za ubojstvo svog dečka u jednoj od najbizarnijih nesreća vezanih uz podvale na internetu, objavila je lokalna policija.

Kako piše BBC, Monalisa Perez (19) privedena je i pritvorena nakon što je svog dečka Pedra Ruiza ustrijelila iz vatrenog oružja dok je on na prsima držao prislonjenu knjigu vjerujući da će papir zaustaviti metak.

Monalisa i Pedro inače su poznati par na društvenim mrežama koji je na svom YouTube kanalu redovno objavljivao razne podvale, šale i podvige, a ovom su sumanutom idejom htjeli privući još veći broj fanova, rekla je Pedrova teta Claudia Ruiz za WDAY-TV. Nehotično ubojstvo gledalo je njihovo trogodišnje dijete kao i 30-ak susjeda koji su promatrali iz dvorišta.

- Rekao mi je za ideju, da želie privući više gledatelja, da žele postati popularni i ja sam mu ponovila nekoliko puta da to ne radi. Zašto ćete koristiti pištolj, pitala sam ga. Bili su zaljubljeni, jako su se voljeli. To je bila samo glupa podvala koja je pošla po krivu - rekla je Claudia Ruiz.

Trudna Monalisa Perez bit će optužena za ubojstvo iz nehaja, a iduće srijede će izaći prvi put pred suca. Na razgovoru je rekla da je sve bila Ruizova ideja te da se ona u početku nije složila, no uspio ju je nagovoriti obećavši da se sigurno ništa loše neće dogoditi. Taj dan je na Twitteru i objavila: - Pedro i ja ćemo snimiti vjerojatno najopasniji video ikad! Njegova ideja, ne moja.

Policija je zaplijenila dvije kamere kojima je ubojstvo u ponedjeljak snimljeno. Ruiz je preminuo nakon prvog hica koji ga je pogodio u prsa s udaljenosti od tridesetak centimetara dok su se susjedi promatrali iz dvorišta.

- Svi su plakali. Stajao sam iza drveta i to je bilo to. Više nisam mogao podnijeti plač pa sam otišao doma - rekao je susjed Wayne Cameron.

Par je kanal na YouTubeu pokrenuo u ožujku ove godine s ciljem da prikažu ‘stvarni život mladog para koji su pritom i roditelji tinejdžeri’. Prošli je tjedan Perez rekla da je ‘pravi blagoslov’ što će joj muž biti kod kuće na porodu njihovog sina u rujnu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:15