PRIVUKLA GA MIRNOĆA PARKA

UHIĆEN ČOVJEK KOJI JE TRI GODINE ŽIVIO U JAVNOM WC-u! Policija: 'Mjesto je bilo uređeno i sređeno, ali pronašli smo nešto što nas je šokiralo'

 Usuki Municipal Government

Japanska policija pronašla je čovjeka koji je u javnom WC-u živio više od tri godine! Takashi Yamanouchi (54) je razotkriven tek kada su ga električari zapazili na tavanu iznad zahoda. Odmah su alarmirali policiju koja je uhitila beskućnika, piše mainichi.jp.

Yamanouchi je ispričao policiji kako je napustio svoje rodno mjeso Gifu prije desetak godina i da je nakon toga živio na raznim mjestima. Međutim, odmah se 'zaljubio' u javni WC usred parka u Usukiju i doselio se kada je njegov prethodnik konačno izašao. Kaže da ga je privukla mirnoća i ljepota parka.

Ostaje nejasno kako je čovjek otkrio da iznad WC-a postoji tavan, ali policiji je rekao da se popeo na njega preko pregrada koji dijele zahodske školjke. Policija je otkrila da su u 'Takashijevom dvorcu' pronašli dosta odjeće, mali plinski štednjak, električni grijač.

- Mjesto je bilo uredno i lijepo sređeno, ali dojam su kvarile brojne boce pune urina.

Da, nevjerojatno, čovjek je živio u javnom WC-u, a nije ga koristio. Policija je pronašla čak 300 boca od dvije litre i 500-injak manjih bočica punih urina!

Nakon ovog nevjerojatnog slučaja policija je pretražila sve javne WC-e u Usukiju, ali čini se da je Takashi jedini beskućnik u tom gradu koji je došao na takvu 'briljantnu' ideju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:53