NOVA OSUDA JAVNOSTI

VIDEO Kontroverzni show: Od djevojčica tražili da obuku gaćice i majice boje kože da bi izgledalo kao da su gole!

- Ja imam samo 11 godina - zbunjeno je uzviknula jedna od njih, na što je koreografkinja odgovorila: "Znam, zato se i možeš izvući".

Američka emisija "Djevojčice i dijademe" koja prikazuje natjecanje u ljepoti djevojčica starih od jedne do 16 godina, opet je naišla na osudu javnosti.

U emisiji, prikazivanoj na kanalu "TLC", koja prema mišljenju mnogih ima krajnje morbidan sadržaj, uz veliku pompu i sjaj prikazuju se maloljetne djevojčice oskudno odjevene, upadljivo našminkane i s perikama na glavi.

Jedna od najnovijih epizoda učinila je da se i najtolerantniji gledatelji zapitaju bi li spomenuti show trebalo zabraniti.

Naime, koreografkinja je od djevojčica zahtijevala da odjenu gaćice i majice u boji kože, kako bi izgledalo da su gole, te da se prekriju ružićastim perjem.

- Publika mora pomisliti da ste gole - rekla je koreografkinja, na što su neke od djevojčica ostale šokirane.

- Ja imam samo 11 godina - zbunjeno je uzviknula jedna od njih, na što je koreografkinja odgovorila: "Znam, zato se i možeš izvući".

Koreografkinja je davala sve od sebe kako bi pokazala djevojčicama na koji način će izgledati zavodljivo i seksi.

- Ja sam zločesta! Ne možeš me imati! Ne možeš me priuštiti! - uzvikivala je koreografkinja, demonstriravši djevojčicama kako mahati perjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 20:24