SPAS U ZADNJI ČAS

VIDEO: NEUSTRAŠIVI POLICAJAC NAPRAVIO JE ONO ŠTO NITKO NIJE HTIO Riskirao je život da se ne bi dogodila veća katastrofa: 'Nismo imali vremena čekati'

 Screenshot / YouTube

Požrtvovnost je dobila sasvim novi smisao kad je procurila dramatična snimka na kojoj mladi kineski policajac uklanja zapaljenu plinsku bocu iz stana jedne zgrade, i to golim rukama.

Incident koji je jedan od kolega zabilježio kamerom, dogodio se u provinciji Jiangsu na istoku Kine.

U kuhinji jednog stana zaplila se plinska boca, a policajci lokalne postaje bili su prvi na mjestu događaja. Na videu se vidi kako promišljaju o tome što učiniti i kako spriječiti vatru da se ne proširi.

‘Uletjeli smo unutra, prekrili smo lice mokrim ručnicima i shvatili da se zapalila plinska boca. Nismo imali vremena čekati’, rekao je policajac za televiziju New Delhi.

Znali su da će se požar proširiti ako će čekati vatrogasce pa je hrabri policajac zaključio da bi bilo najsigurnije da to sam iznese iz zgrade. Oko plinske boce je zamotao mokri ručnik i uz pomoć kolega riješio situaciju da se ne dogodi još veća katastrofa. Iz policije su kasnije rekli da su imali samo manje ozljede.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:36