NEPROMIŠLJENO ZAUSTAVLJANJE

VIDEO: NEZGODA NA AUTOCESTI ŠOKIRALA POLICIJU Muškarac trčao po autoputu za autom: 'Život mu je visio o niti'

 Screenshot / Facebook

Nadzorna kamera na jednom dijelu autoputa u Švicarskoj ulovila je neobičan događaj na cesti koji je nakon objave policije upravo zbog svoje bizarnosti postao popularan i podijeljen je gotovo pet tisuća puta.

Jedan se automobil u ponedjeljak 17. listopada zaustavio kraj kamiona na jednom od izlaza s autoceste kako bi vozači popričali. Međutim, dok su vozači razgovarali, osobni automobil je krenuo, a muškarac je počeo trčati za njim.

Automobil bez vozača prilično je brzo prešao dva traka, udario u zaštitnu ogradu i odbio se na drugu stranu. Na koncu se zaustavio udarivši u prometni znak, a vozač je cijelo to vrijeme trčao za njim.

Scena je prilično zastrašujuća s obzirom da se radi o autocesti, no vozači automobila koji su nailazili uspjeli su na vrijeme primijetiti da se nešto čudno događa i zaustaviti se.

Policija je prvenstveno objavila video kako bi našla svjedoke nesreće, no objavu su ostavili i nakon što su pronašli vozača auta i kamiona. 'Kad ti život visi o niti', komentirali su na Facebooku objavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:33