NEVJEROJATAN VIDEO

VIDEO: 'OPROSTITE, U KOJEM SMJERU TREBAM IĆI?' Kamiondžija u šoku kad je shvatio tko ga je pitao za upute, ostali se iživcirali: Koji k*** ovaj radi!?

 Screenshot: YouTube

Većini od nas se barem jednom u životu dogodilo da se izgubimo tijekom vožnja i stanemo kraj ceste da nekog lokalca upitamo za smjer. I dok u cestovnom prometu to i nije neka rijetkost, neobično je kad isto napravi pilot vojnog helikoptera, piše Popular Mechanics.

Upravo to se dogodilo posadi kazahstanskog helikoptera koji se zbog vrlo loših vremenskih uvjeta dramatično spustio na cestu usred stepe u Kazahstanu, da bi jedan od članova posade izašao iz svoje letjelice i potrčao od obližnjeg kamiona kako bi progovorio nekoliko riječi s vozačkom.

Na zaista neobičnom videu može se čuti kako netko komentira "Koji k***c radi ovaj? Stoji nasred ceste!", dok član posade završava razgovor s vozačem i potom trči nazad prema helikopteru.

Na videu se potom čuje glas iz radija koji kroz smijeh govori:

- Izgubili su se. Došao me pitati koji je smjer za Aktobe - priča jedan od ljudi iz kamiona, dok drugi dodaje da mu nije jasno "kako se, kvragu, možeš izgubiti u stepi".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:48