TAJNI PODSTANAR

VIDEO Otkrila bivšeg dečka kriminalca kako potajno živi na njenom tavanu 12 godina nakon što su prekinuli

Kada je shvatio da je otkriven, muškarac je bez objašnjenja sišao s tavana i pobjegao, a žena je slučaj prijavila policiji
 Blic

Amerikanka Tracy čula je čudnu buku sa tavana i vidjela čavle kako ispadaju sa stropa. Pomislila je kako se radi o životinji, te je poslala svoje sinove u izvidnicu. No, njeni sinovi na tavanu su zatekli čovjeka pokrivenog starim jaknama i okruženog posudama punim fekalija, javlja Blic.

U tom trenutku je shvatila da joj na tavanu živi bivši dečko s kojim je prekinula prije 12 godina, osuđeni kriminalac koji nakon izlaska iz zatvora nije imao gdje živjeti.

Kada je shvatio da je otkriven, muškarac je bez objašnjenja sišao s tavana i pobjegao, a žena je slučaj prijavila policiji.

Prije 12 godina bila je u jednogodišnjoj vezi s tim muškarcem, a prošle godine pomogao joj je postaviti vrata u kući. Od tada ga nije vidjela, ali je čula da je uhićen zbog krađe.

- Kroz rešetku za ventilaciju mogao je gledati ravno u moju spavaću sobu. To me užasnulo, rekla je Tracy, kojoj nije jasno kako je njen bivši ušao u kuću.

Promijenila je sve brave, ali se njena djeca i dalje boje spavati u svojim sobama, prenosi Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:50