BIZARNA SNIMKA

VIDEO: ŠEF NAGOVORIO ZAPOSLENICU DA PROŠETA GOLA UREDOM KAKO BI MOTIVIRALA KOLEGE Suluda ideja naišla na neviđene kritike

 
 Screenshot

Britanski su mediji objavili šokantan video u kojem žena posve gola prolazi imaginarnom uredskom pistom dok s obje strane kolege navijaju i dobacuju. Navodno se radi o smišljenoj provokaciji koju je organizirao njezin šef u svrhu ‘podizanja morala zaposlenika’.

U sceni koja podsjeća na onu iz filma ‘Vuk s Wall Streeta’, gola brineta prolazi uredom dok joj kolege u odijelima fućkaju i dobacuju. Na sebi ima samo sunčane naočale i crne čizme, a cijela je bizarna situacija navodno snimljena u jednoj firmi u Varšavi u Poljskoj, piše Daily Mail.

Poljski mediji pišu da se radi također o zaposlenici te firme kojoj je šef platio za performans kako bi motivirao zaposlenike.

U jednom trenutku neidentificiranu se brinetu može vidjeti kako pokazuje srednji prst kameri. Već trenutak kasnije se oblači i vraća se poslu.

Korisnici interneta reagirali su uglavnom bijesno. ‘Svijet se bliži kraju, ljudi se ponašaju poput životinja. Zbog komadića papira gube dostojanstvo i poštovanje. Tužno i jadno’ i ‘Nikakvih vrijednosti, novac vlada ovim prljavim svijetom’, samo su neki od komentara.

Poljski mediji pišu da je žena navodno dala otkaz nakon što je cijela stvar procurila u medije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:51