PONIŽAVANJE VODITELJICE

VIDEO: SKANDAL U PRIJENOSU UŽIVO Iskusnog voditelja napala cijela nacija zbog sramotnog poteza: 'Idiote, kakvu to poruku šalješ našoj djeci!?'

 
 youtube screenshot

Voditelj s jedne španjolske televizije izazvao je lavinu kritika nakon što je usred emisije 'Popodne, ovdje i sada' škarama izrezao haljinu svojoj kolegici! Na početku je sve izgledalo kao šala, ali je ubrzo voditeljica Eva Ruiz shvatila da se Juan Medio ne šali, te je počela bježati van studija. Međutim, Medio se nije zaustavljao, rezao je haljinu u hodu, tako da je u jednom trenutku brojna publika mogla vidjeti što Ruiz nosi ispod haljine.

Nedugo nakon incidenta društvene mreže su eksplodirale. Brojna publika popularnog showa napala je Medija i optužila ga da ponižava žene.

- Kakav glupan!? Znate li i da djeca gledaju televiziju? Što ako pomisle da je to smiješno i pokušaju to napraviti drugim djevojkama - stoji u jednom komentaru. Mnogi su od televizije zahtijevali da se uruči otkaz voditelju.

Juan Medio, s druge strane, kaže da je sve to bila osveta Evi što je ona njemu ranije izrezala hlače.

- U čemu je problem, zar samo ona ima pravo rezati!?

Val kritika nije jenjavao niti nakon tog priglupog objašnjenja, pa se na kraju cijele priče oglasila i sama Eva Ruiz. Ona tvrdi da je znala za šalu, ali malotko je 'popio' tu priču...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:21