VISOKI PROFIT

VJEROVALI ILI NE, PRODAJE SE VOJNA JAKNA 'JNA GENOCID'! U opisu oglasa stoji: 'Korištena je, ali čista, nema mrlja od krvi, rupica...'

 Screenshot / Screenshot

Vjerovali ili ne, finska trgovina vojne opreme i rekvizita koja se bavi prodajom oružja i ostale vojne opreme korištene u ratovima, prodaje i zimsku vojnu jaknu pod nazivom 'JNA Genocid'.

Kako stoji na portalu trgovine Varusteleka, prenosi Slobodna Dalmacija, riječ je o komadu odjeće iz Jugoslavije, korištenoj u ratu 90-ih godina. Pretpostavka je da dolazi iz Srbije a što je još zanimljivije posebno ističu njenu toplinu te velike džepove?!

Stare jugoslavenske maslinaste jakne nosili su svi u balkanskom ratu devedesetih, stoji u opisu. 'Korištena je, ali je čista: nema mrlja od krvi, rupica ili poderotina...' - dodaje se još. Jakna košta 20 eura i može se kupiti preko interneta.Kupcima koji redovno kupuju stvari iz ove radnje nije bio sporan naziv jakne, nisu ga se uopće ni dotakli, već su samo komentirali kako je krasna i udobna.

Trgovina Varusteleka poznata je po šarolikoj ponudi robe od Drugog svjetskog rata pa do danas. Varusteleka je 2003. godine postala najveća prodavaonica vojne opreme u Evropi. Ima 55 zaposlenih i u 2016. godini je imala profit od 9,6 milijuna eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 22:20