KODEKS ODIJEVANJA

FOTO: SMISLIO SAVRŠEN ODGOVOR ZA ŠEFOVE KOJI SU GA POSLALI DOMA Na poslu se pojavio u kratkim hlačama na 30 stupnjeva, rekli mu da se preodjene

 TWITTER

Vremenska prognoza govori da je pred nama toplinski val, s temperaturama koje će se penjati do čak 37 stupnjeva Celzijevih. Ako morate biti na poslu, bit će vrlo teško odabrati prikladnu odjeću u skladu s poslovnim kodeksom odijevanja.

Joey Barge, djelatnik u pozivnom centru iz Buckinghamshirea, pojavio se ovih dana na poslu u kratkim hlačama, no nije naišao na odobravanje svojih šefova te su ga poslali doma. Temperature u Velikoj Britaniji ovih dana premašuju 30 stupnjeva Celzijevih.

Ljutiti Joey na putu do doma smislio je savršeni odgovor: nešto kasnije na poslu se pojavio u ružičasto-crnoj haljini.

Dvadesetogodišnjak je na Twitter stavio svoju odjevnu kombinaciju koju je smislio u znak protesta protiv seksističkog kodeksa odijevanja.

- Poslali su me doma da se presvučem u prikladnu odjeće, ali su mi rekli da žene smiju nositi haljine, pa eto me!, napisao je na Twitteru ispod fotografije.

Za svoju je fotografiju pobrao mnoštvo lajkova i pozitivnih komentara.

I znate što se dogodilo? Prosvjed je uspio! Šefovi u njegovoj tvrtki odlučili su ublažiti pravila odijevanja te zbog ekstremno visokih temepratura dopustiti muškarcima nošenje takozvanih capri hlača, čija nogavica seže do pola lista.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:20